Ditt Hjärtas Dag

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAlla hjärtans dag – en av flera traditioner som för många innebär det totalt motsatta av vad som kollektivet ”förespråkar”. Besvikelser och sorg över att inte ha de där’hjärtfulla’ relationerna. Och den här Alla hjärtansdagen har extra hjälp från kosmos och planeternas inverkan till att:

ta fram alla områden där sorg och besvikelser ang. alla våra relationer ännu förekommer. Relationerna till medmänniskor öht, vänner, släktingar, grannar, ev partners eller icke partners förekomst, relationerna till våra barn osv.

Ju mer uppvaknade vi är – desto mera dras vi undan från beroendet av andra människor och kraften och Ljuset pushar på i alla våra fickor, där vi ännu inte älskar oss själva – utan letar i det yttre efter denna kärlek.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så Alla hjärtans Dag kan därför för många betyda att allsköns sorger och besvikelser kommer upp till ytan. Och detta är ett gott tecken på att rening pågår! Trots alla jobbiga känslor – så är det för vårt allra bästa. Så att vi till slut verkligen älskar oss själva helt och hållet. Och slutar leta efter bekräftelse hos andra och omvärlden. Det gäller alltså mycket att inse och känna:  Att det absolut inte är något FEL på oss när vi inte har några ”yttre hjärtans” bekräftelse!

Att det vimlar av människor som hyllar sina ”yttre hjärtan” och media som frossar i att ”bedyra andra sin kärlek” och att köpa och dona en massa i det yttre — Detta betyder bara att alla dessa fortfarande är yttrestyrda, och har sitt inre jobb kvar – om de vill bli fria från slaveri och allt annat som inte är kärlek. All yttre ‘kärlek’ kan alltid försvinna! Men kärleken till sig själv – när man väl har uppnått den – kan aldrig mer försvinna!

Äkta Kärlek är inget görande!!! Äkta Kärlek är ett tillstånd inuti vårt eget hjärta. Ett flöde som har sin utmynnelse från Källan inom oss. Och kan bara upplevas om vi älskar oss själva. Den har inget verkligt med någon annan individ, företeelse, händelse eller annat i det yttre att göra.

Som uppvaknad till vårt Större Ljusjag – spelar det inte längre någon roll om andra älskar eller tycker illa om oss. Det berör oss inte längre. VI VET ATT VI ÄR ÄLSKADE ❤

Om du är uppvaknad och vill uppleva Kärlek – Låt då Alla Hjärtans Dag och Alla andra Dagar bli till Kärleken till Dig själv

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s