Ett vimmel av konfliktzoner

OLYMPUS DIGITAL CAMERADet existerar inte en enda gruppkonstellation – och troligen inte heller speciellt många individer i vårt samhälle – som inte vägrar/ inte har förmåga att ta in en annan företeelses värde eller verklighet. (Svårt att sätta ord på denna förvillelsemix).

Vi har alla kristna som starkt opponerar sig mot all slags uppvaknande nyandlighet. Där t ex yoga görs till något ”väldigt farligt” och där man till viss del lyckas stoppa sådant välmående och avslappning i skolan. Där fullständig Närvaro (ibland betecknat som mindfullness) anses ”farligt”!!! Religiösa går ofta till stor attack mot allt som kan rubba status quo och som andas uppvaknande.

Vi har alla ateister som i sin tur går till stor attack mot allt som andas religiöst – mot allt som kan förknippas med att vi människor också är andliga varelser.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har alla vetenskapsfanatiker som aldrig kan erkänna att människan också är andlig. Förnuftstron vill ofta diktera över andras andlighet och vad som skall finnas i samhället..

Vi har en stor mängd män, men också kvinnor som absolut inte vill höra talas om feminism. Som vägrar inse det gamla Spelets patriarkala dominans – som drabbar alla. Verklig jämställdhet går man ofta till attack mot.

Vi har ”ljusarbetare” som vägrar befatta sig med mörkret – och som ”flyter ovanpå”.

Vi har djurätare som oftast hävdar sin ”rätt” att jaga, döda och äta djuren. Djuren själva har ingen talan – kan inte komma undan, utan blir till deras slavar och som ständigt är ute för att döda dom! En ständig rädsla och lust att döda fortplantas i samhällskroppen.

Sen har vi förstås alla s k ”goda” som alltid ser sig själva som ”bättre” än alla andra – ständigt på vakt och jakt för att kunna döma andra….

Vi har många politiker och makthavare som föraktar allt som är svenskt och som vill nedmontera allt som andas svenskhet – till förmån för allt som inte är svenskt. (Mindervärde och förakt)

Vi har alla som ännu inte mött sin egen svaghet, som inte kan erkänna att vissa ”bidrag” behövs för att människor skall överleva trots sjukdom och kriser. Alla dessa som ser ner på ”bidragstagare”. (Alla politikerlöner, subventioner och dyl är lika mycket bidrag. Och allt kommer från den Universella skattkistan.)

Vi har alla som ivrigt upplyser om det som är ”fel” i samhället, men som vägrar erkänna att Jorden och Naturen behöver rening, hänsyn och omvårdnad. Man går ofta till angrepp mot de som vill vårda. (Starkt förnekande av det femininas värde i Skapelsen).

Osv – det vimlar av motsättningar överallt.

Öht så – de gruppkonstellationer som existerar kan oftast bara se en sak – de kan aldrig se någon Helhet. Och från denna plattform av att se från en vinkel – bygger man sen upp olika motståndare som man kan ”kriga” mot. Det finns inte många som är öppna för att se nya vinklar – för att ta sig ur alla ”problem”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så fort någon avviker från det sammanhållande ämnet i gruppen – så skär det sig.

Inte så konstigt att inte ett enda  politiskt parti  kan tillfredsställa medborgarnas intressen. De står (ev i bästa fall) upp för en fråga som ev kan vara bra för landet och människor – sedan har de frågor som står för det direkt motsatta.

Så nog har vi verkliga krig inom landet Sverige – inte bara mellan invandringsfanatiker och dess upplysande kritiker. Inte bara mellan makthavare och folket. Inte bara mellan media och folket.

Det finns en otrolig massa enkelspår i vårt samhälle. En massa enögdhet (symboliskt tydligt genom en mängd bilar med bara ett lyse – sådant som nästan aldrig förekom förr …..)

Kriget inom människorna är högst påtagligt. Det vimlar av ”vi och dom” på alla plan. – Inbördeskriget i Sverige.

En helhetsseende människa kan aldrig uppleva tillhörighet i alla dessa begränsande konstellationer.

Men alla dessa motsättningar – krig – är enligt Planen meningen att vi skall försonas med!  Allas inre krig, inre våldtäkter och tvång skapar dessa motsättningar i samhället. 

Att se och ta in -och för mig – att transformera alla dessa sammanlagda motsättningar är både en stor sorg och en glädje … längtan efter fullkomligheten är stor … ❤

(Ibland är det Bliss och ibland är det kaos”teori”.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s