Den oändligt Kärleksfulla Skapelsen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHur i alls sin dar har jag/vi – kunnat tro att Världen – Planeten – Livet har varit ämnat att gå mot total destruktion och ett ständigt lidande… ! När man känner Skaparen – så inser man att ALLT lidande och mörker och ovetskap har varit planlagt att upplysas och upplösas till slut – när Tiden är inne. Och den Tiden är sannerligen NU! Och att detta sker i detta Liv – i denna Tid – på Jorden – i våra fysiska kroppar. Och inte i någon ‘avlägsen’ Himmelstillvaro.

Ju mer man vaknar upp och kommer ihåg – så inser man den enorma Kärleken som ligger bakom och inbyggd i hela alltet.

För de som ännu fokuserar på allt mörker som Ljuset trycker fram – så är det ännu förstås svårt att inse detta.  Allt det som vi i årtusenden lagt på oss av erfarenheter av lidanden och tron på att ‘mörka krafter’ har någon slags makt över oss. Alla dessa ”bevis” på att Världen är ond. ALLTID SKAPAT AV VÅRA TANKAR!!! – ”Världen är ond och lidande är normalt” – har skapat just det onda! Slut på detta nu!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sluta fokusera på ”vad som kan hända” . Det enda som kan hända är vad du/jag/vi själva skapar! Och det som händer är alltid – förbehållslöst – till för att väcka olika ännu nedtryckta känslor. Men också allt mer och mer kärleksfulla händelser, möten och känslotillstånd. Allt mer och mer innerlighet och äkthet.

Igen – det känns nu verkligen absurt att tro att ett ständigt lidande och prövningar till max måste fortsätta.

Det gamla programmet -matrixen har upphört. Det som ännu återstår är enbart reningar – rensningar från hela det gamla tankeprogrammet. Och bara stor Kärlek och välvilja ligger bakom.

Tänk Kärlek – Välvilja – ”Det här är ett Kärleksfullt, vänligt, snällt  och överflödande Rikt Universum” — och det blir vår Nya Skapelse! Känn Tillit och alltid Tillit! Lita på det Goda nu i stället för hela det gamla tvivlandet, rädslan , oron och självkritiken.

Det ”bara slog mig” hur befängt att tro att Skaparen skulle göra någon slags ”misstag” och överlämnat sin skapade älskade Mänsklighet till någon slags ”evigt lidande”.

Vi är alla innerligt älskade.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s