Det rädslobaserade – men uppvaknande samhället

OLYMPUS DIGITAL CAMERASom jag beskrivit förut –Vårt upplevda samhälle är en direkt skapelse av hur det ser ut i människors inre! Vilka tanke- och känsloprogram/energier som individerna sänder ut och därmed skapar.

Apropå en sorts rädsla – t ex någon hyste rädsla för att ”tänk om SD:s hela partiprogram gick igenom – om de skulle bli i majoritet”. Men sådant kan bara ske om det finns underbyggande energier till detta!!! Om en stor del av befolkningen tycker likadant. Däremot tycker en stor del av folket att SD har mestadels rätt när det gäller invandringen – så deras vilja i det fallet har full möjlighet att skapas. På samma sätt har nuvarande samhällsläge skapats!!!

Precis ALLT i samhället bygger på vilka energier som bygger upp det hela. ”Bestämmarna” är bara den synliga toppen på uppbyggda energiberg. Det är inte deras ”fel”. Alla är medskapare!!!

Det är de rädda och kuvade som måste resa på sig!!!

Ännu går massor med människor omkring med sina rädslor – framförallt rädslan för att tala klarspråk – rädslan för att vara helt sann inför sin omgivning.
Och denna rädsla – tillsammans med alla som medvetet går till anfall och dömer andra – skapar den s k ”åsiktskorridoren” – förljugenheten. Och tillsammans med de ignoranta – de som bara ”jobbar på”, varav de flesta ännu drivs av sina rädslor för att stanna upp och känna efter och rädda för att tappa masken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En diktatur kan bara skapas – när människor själva kuvar sig och känner sig underlägsna – värdelösa!!! Det är en ren kosmisk omöjlighet att skapa diktatur, där människor inte längre – i tanken –böjer sig!

Det är alltså inte diktatorernas ”fel” att diktatur bildas! Utan allt skapas i direkt och fullständig  symbios! Den som kuvar sig ”behöver” någon som dikterar över sig. Det är rena naturlagar – energilagar som verkar.

Och den underlägsne har starka inre diktatorer – tankeprogram som säger ”du får inte – det är förbjudet – du straffas” om du gör eller säger si eller så. Och det är i detta inre Spel som all verklig försoning kan ske. Genom att lyssna och känna inåt på vad man verkligen känner. Den inre ”diktatorn” ha varit en kraft som försökt skydda individen under resans gång – men nu är det hög tid för alla att ta sig ur alla dessa ”strypgrepp”, som har förhindrat det sanna fullödiga Livet.

Tid att vakna upp! Tid att äntligen försonas med sig själv och känna sitt rätta gudomliga värde och känna sig älskad. Att man är älskad vad man än har gjort – gör – har sagt – säger osv. Bara sådan självkärlek kan befria människan!!! Äkta självkärlek gör människan till en levande fri människa som aldrig kan göra sig själv eller andra illa och som aldrig kan dra till sig något ”ont”.

Genom förmågan till Självkärlek befriar sig människan från allehanda ”plågoandar” och de som absolut bara har förmågan till destruktivt beteende – får möta sig själva – eller lämna Planeten. För det finns då inte längre någon energi som stödjer ett destruktivt beteende!

Äkta Självkärlek gör att vi inte längre har behov av ”vad andra skall tycka och tänka”. Självkärlek gör oss fria att gå just vår egen väg – utan att jämföra eller snegla på hur andra gör.

”Fear not – I bring to you Glad tidings of Joy” – Det starka Ljusskenet från Ängelns uppenbarelse och budskap vid Jesu födelse – Räds inte Ljuset som nu strömmar över och genom mänskligheten – som tränger upp alla våra nedtryckta rädslor – för att helas ❤

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s