Människan = energi – medvetande

OLYMPUS DIGITAL CAMERASett ”från ovan” – sett från högre dimensioner — så är människan och allt omkring henne ‘enbart’ energier som spelar – interagerar med varandra. Vi är såsom ”energipaket” bestående av energier på olika frekvenser — och som hela tiden samverkar med energierna runt om oss. Vi är aldrig någonsin separerade från andra människors energier eller resten av Skapelsen. Separationen är en ren illusion som bara finns i vår gamla tankevärld.

Det finns ingen direkt ”fast” materia – varken våra berg eller våra kroppar – bara energier i form av medvetande som vibrerar på olika frekvenser – dimensioner. Vi är kluster av medvetande.

human-energy(Men inte bara abstrakta energier, utan alla dessa energier är uppbyggda utav total ren Kärlek ❤ )

Därför är en stor del av lösningen på alla ”problem” – som vi nu vaknar upp till – när vi skall renas från hela det gamla illusoriska Spelet :

** att  acceptera alla våra känslotillstånd och lära oss att älska oss själva hur och vad vi än känner!!! För då behöver vi inte mera dras med i – stå eller falla med – allt som sker runt om oss. Då behöver vi aldrig mer känna oss hotade eller tvingade av någon eller något! – Utan vi kan röra oss fritt och i frid med vad som än händer runt om. Acceptera – därför att vi inser att:

Det  ligger bara stor Kärlek bakom ALLT som sker! Att allt bara kommer upp till ytan, för att kunna helas och försvinna!

Så länge vi känner motstånd mot något eller kanske allt i omvärlden – så upplever vi världen som fientlig och kampen kvarstår. Om vi sätter upp en sköld mot omvärlden, så kommer omvärlden alltid att slå mot skölden. Det är Universums sätt och naturlag att tala om att ”du har ännu inte accepterat dig själv helt och hållet.” Vi måste lära oss surfa runt i världen (energispelet) utan sammanstötningar. Bli fria och trygga inom oss själva – då kan inget mera störa eller stoppa oss.

TamoraNär vi accepterar och älskar oss själva – vad som än känns och vad som än händer och vad vi än gör eller inte gör, samlar vi ihop våra egna utspridda energier – i stället för att ge bort dom till omvärlden.

Och vår ev familj, grannar, arbetskamrater etc är delar av vårt eget energipaket, som vi är medskapare till – och som vi  delvis skall släppa taget om och samtidigt försonas med. (Allt som är klart destruktivt för oss, skall vi förstås dra oss undan från – det gäller att alltid ha omsorg om sig själv först och främst!)

(En uppvaknad människa måste  vara ”självisk” – inte gammalt ”egosjälviskt”, utan prioritera sitt sanna inre – annars kan hon aldrig bli fri från skuldspelet och stiga uppåt och kan aldrig ta emot sitt Högre Ljus – och hon kan då heller inte vara något föredöme för andra. – kan inte visa andra vägen till  friheten.)

Och när någon – du/jag/vi gör en liten eller stor förändring i vårt medvetande – mot mera självkärlek och självrespekt – så går energisignaler ut i hela energinätet – till alla som har liknande känslor. Starkast signaler når förstås de som befinner sig närmast och som delar ungefär samma tankemönster. Men signalerna går runt hela Planeten och ger olika starka frekvensringar. Vi alla är direkt sammankopplade – hela mänskligheten känner av och transformeras uppåt i medvetandet och i frekvens.

Vi Är Ett – En Mänsklighet – på väg att vakna upp ur den långa medvetandesömnen ❤

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s