The Prime Creator

OLYMPUS DIGITAL CAMERADet förekommer ännu så många vägledare, channelings från allehanda  Galaktiska vänner, ‘Mästare’ . Änglar mm – som hela tiden ger sken av att VI – våra Jordiska Jag skulle ha någon slags verklig kontroll över Livet. Och detta till stor del beroende på att Alla egentligen kanaliserar sitt Högre Jag – och inte speciella Mästare eller Änglar. Och allting filtreras sen ner till just den människans medvetandenivå. Och det är perfekt för just dom och för vissa andra. Men det finns större Sanningar. Och även många Galaktiska vänner har inte tillgång till hela spektrat. Det finns undantag …. Ärkeängelenergierna är dock lite sannare.

Men ingen kan t ex kanalisera ”personerna” Jesus ,Magdalena, Maria  eller likn. – utan det är personens egen koppling och tolkning av Kristusdimensionen och Magdalenanivån osv.

Absolut ALLT i vår Värld och alla Universa styrs av Den Store Skaparen!

TOLYMPUS DIGITAL CAMERAillbaka till ”Vem styr” Att tro på ”mänsklig kontroll” —
Det är som om –
det av Skaparen skapade uthällda rinnande vattnet skulle ha kontrollen över sig självt…..!!! Självklart är det DEN/DET som skapade vattnet – med alla dess molekyler och annat, som har den fullständiga överordnade kontrollen. Det finns inga ”lössläppta” energier – molekyler eller annat, som på något sätt får ”ett eget liv”. Ingen cell, molekyl, människa eller annat kan ”vandra bort från Skaparen”.

Däremot utvecklas – expanderar hela Skapelsen – allt utifrån Skaparens vilja.

Att tro på ”den fria viljan” – att en jordisk varelse skulle vara större än Den som har skapat henne – det blir till en stor ointelligens. Ett resultat av att det stora yttre skalet, också kallat ego – ”är sig självt nog”. och ”skapelsen herre”. En gigantisk illusion!

Och allt tal om ”den fria viljan” används så gott som alltid för att skuldbelägga sig själv och andra!!!

  • Visst har vi en viljekraft som vi utgår från – men det fria i den existerar bara på en i medvetandet lägre  nivå. Bakom och ovanför ligger alltid vårt Högre Jag som skickar viljesignaler – som i sin tur är styrt av olika ”mellanstationer”- som i sin tur är kopplade till Skaparen – Källan – The Prime Creator.

Abraham DarbyAtt inse att Skaparen ligger bakom PRECIS ALLT!!! i våra liv och vår värld, gör att vi kan fullständigt slappna av. Att vi aldrig någonsin gör något fel!!! Vi bara gör olika erfarenheter. Och nu i denna Uppvaknandetid får vi möjlighet att välja allt godare och kärleksfullare erfarenheter.

Vår viljekraft t ex fungerar nu nästan bara när vi väljer kärleksfullare vägar. All gammal ansträngning och olika tvång – har inte längre någon verklig underbyggande kraft – energi. Energierna är bara med oss fullt ut när vi väljer lätthetens glädjens och kärlekens väg.

Så om något stoppar oss – ta det lugnt och vänta in ny vägledning från ditt inre – nya tankar och vinklar och lösningar – ”sov på saken” – och ha TILLIT. Till att det alltid finns lösningar på alla ”problem”. Problemen finns – för att du behöver gåvan av dess lösning! Lättnaden och insikten att det alltid löser sig – för Du är Älskad och för att du håller på att expandera ditt eget inre Ljus och ditt medvetande. . Du och vi alla leds av en stor allomfattande och kärleksfull Kraft bakom allt – som nu bara vill lyfta oss upp och in mot vårt hjärta.

Och vi blir inte några ”menlösa” varelser – utan tvärtom – vi blir starka ända inifrån och har hela skaparkraften med oss.

Vi måste förstå att den långa gamla kamptillvaron är förbi!

Detta ger oss Tryggheten.

english12

 

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s