The Law of Attraction

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEtt inlägg för de som varit uppvaknade ett tag. (Jag rör mig på alla dimensioner av det mänskliga medvetandet.)

Jag vill utveckla mitt förra inlägg när det gäller Lagen om Attraktion – The Law of Attraction. För de som följer kanaliseringen av ljusgruppen Abraham  – genom Ester Hicks, så kan det bli lite motstridigt att få ihop det där med att Alla har sin egen Livsplan – och att följa Lagen Om Attraktion.

The Law of Attraction gäller ALLTID och har alltid gällt under vår vandring på Jorden!!! Det är den kosmiska skapelselagen som verkar.
Men sen gäller det om man låter det rena hela Högre Jaget eller det inlärda slavprogrammet styra tankarna som i sin tur skapar genom The Law of Attraction.

Men lyssnar man på Abraham-Hicks kanalisering så får man inse att hon/de aldrig talar om att vårt Högre Jag eller Källan styr det hela. De utgår från att människan själv skall och kan kontrollera sitt tanke- och känsloliv – och det blir till en ständig manipulation med den Högre viljan. (Självklart har många en Högre vilja att inte fullständigt vakna upp……) Det blir då till att vårt ego – vår gamla jordiska vilja – vårt inlärda program får styra. och vi försöker skapa sådant som ansågs lycka i den Gamla Världen.  Och det är ju i så fall rätt för de som ”bara” vill ha ett lite drägligare liv innan de dör. Alltså de som inte är inställda på ett långt liv eller fysisk odödlighet. Jag vill bara uppmärksamma på att det finns olika nivåer av Sanning.

Men hon/de har varit – och är fortfarande, verkligen till stor hjälp i processen! Jag är väldigt tacksam för deras hjälp – men man måste också lyssna på sig själv.

Men som sagt – Law of Attraction gäller hur man än gör – vare sig man lever efter det gamla paradigmets Spel – vare sig man ‘manipulerar’ eller låter det Högre Jaget styra. Det handlar alltid om vilka tankar – vilka vibrationer man sänder ut till omvärlden.

Abraham Darby (2)Men ger man upp sitt ego och sitt gamla tänkande – och låter det Högre Jaget leda och styra oss – så renas vi helt inom – vi befriar oss från alla rädslor . Vi finner vår fullständiga skaparkraft (i samspel med Högre Jaget) och kommer att känna allt större Kärlek till oss själva och Allt i Skapelsen. Och vi drar ner mer och mer av vårt Högre/Inre Ljus i vår kropp – vi skapar inga sjukdomar och kan leva – i princip hur länge som helst – så länge vi känner oss ha glädje och mening med det. Alltså ett liv utan rädslor, sjukdomar och allt sådant gammalt.

Så vi gör en stor vinst genom att överlämna oss till vårt Högre Jag – genom att alltid lyssna inåt på vad vi känner – om det känns rätt i hjärtat i alla våra val. Och absolut slutar att lyssna på alla de som kämpar och projicerar ”därute”. Det är hos Dig Själv som allting gäller och utgår från – i just DITT Liv.

Det var lite utredning bl a om att allt som ‘kanaliseras’ inte alltid står för den högsta Sanningen. Först och främst gäller det för alla att lyssna på sitt innersta och först och främst lita på sitt eget innersta (inte på det inlärda yttre.)

Och alla har sin egen Livsplan – och den kan se väldigt olika ut. Vissa skall följa Högre Jaget fullständigt, andra skall försöka bli lite lyckliga innan de dör, vissa stannar så länge de har lust och andra krigar sig till döds – och inget är fel!

En lite invecklad utredning – men kanske till hjälp för vissa.

Igen – The Law of Attraction gäller ALLTID! – utan undantag – lika drar till sig lika – de energier man sänder ut drar till sig och skapar den egna verkligheten – det egna Livet.

Kort sammanfattning
Källan/Skaparen/Gud – skapar Allt genom det Högre Jaget (som ALLA har) och vidare ner genom tankarna, känslorna och instinkterna i den fysiska människan och formar vår kropp – och vår upplevelse av Livet och omvärlden.
Och The Law of Attraction gäller för ALLT i hela Universum.
ALLT är Energier i samspel ❤

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s