Det våldtagna folket

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVaknade idag med den samlade känslan av vårt lands hela oskuldsfullhet som våldtagits. En stor massa av det svenska folket har blivit så överkörda och våldtagna – så vi kippar ännu efter andan för att vilja – orka överleva. – för att orka se allt vad som skett och sker.  Så helt tagna av all den brutalitet och förnedring som sköljt över stora delar av befolkningen. Det hela är helt groteskt – sett från en oskuldsfull Själ. Allsköns ‘fulhet’ har intagit vårt vackra land. Och självklart är det att vi ser det som en stor kränkning.

”Hela världen” har invaderat oss – utan att våra makthavare har haft någon som helst vilja att skydda oss.

Och detta gjort för att politiker, myndighetsslavar, media m fl m fl – har ett enormt stort behov av att ”vara till lags” – vara ”goda” inför omvärlden. En ”godhet” påtvingad uppifrån/utifrån – och som därmed inte äger någon äkta substans! Äkta givande och godhet kan bara utmynna från att man har överflöd av något – vare sig det gäller kärlek, husrum eller pengar. Att ta från ett tillstånd där det ännu gäller brist på grundläggande behov (tex bostäder) – blir självklart till ett stort urarmande av hela samhället.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Och påtvingad ”godhet” kan bara ske p gr av ”man känner sig skyldig”. Och ingen blir verkligt lycklig – ett samhälle byggt på skuld kan aldrig bli lyckligt! Och samtidigt görs detta för att ‘mästra’ och för lusten/manin att få döma andra, i st för att se sitt eget mörker. . Att ”visa Världen” betyder i det här fallet att vi – i landets kollektiva undermedvetna har ett djupt förslavat program med ett stort mindervärdeskomplex – under ytan av allt mästrande.

Programmet säger att ”vi duger inte som vi är – nej vi måste vara ”godare än andra”. Andra är viktigare än vi själva. Andras ‘åsikter’ är viktigare än våra egna osv. Ett mycket dömande och självdestruktivt program. Och det finns förstås både inom makthavare och övrig befolkning! Utan mindervärdeskomplex, skulle ingen våldtäkt kunna ske!

Vi har varit maximalt yttrestyrda – utan självvärde, självkännedom och integritet – ”Vad skall andra tro, tycka och säga” har styrt oss.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn stor del av svenskarna är bärare av en oskuldsfullhet, som inga andra folkslag har haft tillgång till!!!! Den är vår Gåva till Världen!!!  Men vi måste med öppna ögon se och erkänna att – Vi är våldtagna! Det gör ont inom många av oss – Just för vår oskuldsfullhets skull – så gör det extra ont att se detta och  att ingen och ingenting har velat skydda oss.

Alla folkgrupper och länder har olika programmeringar/gener! – Sverige har – genom olika individer tillgång till hela spektrat i det mänskliga programmet. Framförallt har vi mycken oskuldsfullhet och mycken auktoritetstro.  Vilket inte är fallet hos andra. Alla är lika värda – men vi har helt enkelt olika inre program – olika uppgifter i  Spelet.

Den gamla ‘staten’ som förut varit såsom våra föräldrar har nu högst medvetet låtit oss bli våldtagna. Och klart visat att ”de egna barnen” – det egna folket inte har något värde för dem.

Det finns så klart många som inte är direkt drabbade – ännu – men den samlade kollektiva kränkningen känner alla av – vare sig de vill eller inte. Samhällsklimatet – det kollektiva medvetandet kommer ingen undan!

Självklart har allt detta sin Högre mening – men tillståndet måste erkännas och offentliggöras! Det är inte något fel på alla som känner sig våldtagna. Oskuldsfullheten och den sanna välviljan är det som skall visa vägen och leda oss framåt.. Alla som känner sig illa behandlade måste tala klarspråk – och inte skämmas för att man blir våldtagen, överkörd, utestängd, sist i kön, besparad på  osv. Våldtäkt kan ske på många vis – själsligt, fysiskt, materiellt mm.

Den Högre meningen tar jag en annan gång – den har jag ju beskrivit massor med gånger i andra inlägg. Men man måste först erkänna problemen och erkänna – att det gör ont!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s