Kärleksfullt klarspråk

OLYMPUS DIGITAL CAMERADå min uppgift i Spelet bl a är att lysa upp allt mörker måste jag nu belysa alla våldtäkter som sker i Sverige – som till stor del nu begås av de invandrade männen. För så är ju fakta bortom alla gammelmedias mörkande –

Men – även detta har sin  Gudomliga Högre mening! FÖR ATT VÄCKA UPP!!!!!!!!!
Och alla som ännu blir förnärmade eller kallar sig ”kränkta” för denna Sanning, kan vi inte ta hänsyn till, när vi skall utvecklas och bygga ett kärleksfullt samhälle. Projiceringar åt det ena eller andra hållet kan aldrig lösa problem! Men fakta är fakta – och sant – på just den nivån.

De som fortfarande vill känna sig ”kränkta” kan sluta läsa här! Det finns ingen plats för ”offer”, projicering och ”skylla på” i den Nya upplysta Världen – som vi håller på att skapa – medvetet eller ej.

För precis alla har ett eget ansvar!!! för sitt eget skapade liv – obs inte ”får skylla sig själva” – utan just ta ANSVAR ! – och sluta skylla på andra! Som jag påtalat i åratal – vi skapar allt genom vad vi undermedvetet tänker och känner – tankarna sänder ut de olika energifrekvenserna som skapar vad vi ser och möter. Varje individ har sitt eget Energispel – som i sin tur drar till sig olika medskapare.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Och när ev ”drabbade” slutar se sig som ”offer” – kan de förstå att det i förlängningen är en hjälp till att TA BÄTTRE HAND OM – HA MERA OMSORG OM SIG SJÄLVA!

Det händer inte som något ”straff” – utan precis tvärtom – för att hjälpa kvinnorna tillbaka till omsorgen och kärleken till sig själva!

Sveriges kvinnor – (västerlandets kvinnor) har gått så långt i sin önskan att ”vara sexiga” – behaga – bejaka sin sexualitet mer än sitt Hjärta! Den sexuella ytan dominerar överallt i Sverige. – Därför sker alla dessa våldtäkter för att få kvinnor att öht ta mera ansvar och bättre omsorg om sig själva.

Och som svar på sådan ytterlighet – ytlighet – har alla dessa ”burkor”, slöjor, kvinnoförtryck och våldtäkter vandrat in i Sverige. För att uppmärksamma på vart kvinnorna är på väg. För att rena och balansera. Så muslimerna har inte helt fel – när de vill ta avstånd från det västerländska – så som det har utvecklats mot stor prostitution för att både behaga och för pengars skull – slaveri under allt ytligt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Samtidigt har flickor – kvinnor – pojkar – män i Sverige gått in i ett stort drogbegär i form av bl a alkohol! – som ju innebär att Man inte längre tar ansvar och omsorg om sig själva!

Våldtäktsdrabbade och våldtäktsmän lever i symbios – OBS det är inte detsamma som att männen inte skall både stoppas och sättas ”i karantän” för att tänka om.

Men – samtidigt kommer inga våldtäkter att skapas, när kvinnor inte längre sänder ut några Energier av begär, offer, behagande, ”bekräfta mig”, ”jag är inte värdefull utan min yta” mm!

Samtidigt behövs det i det officiella Sverige att man står upp för kvinnors rätt till sitt eget liv – fullt ut – ett massivt stöd för att våldtäkter, kvinnoförtryck och sextrakasserier absolut inte är accepterat!!!

Vägen till allt helande och befrielse går genom det egna Ansvaret och inget som helst skuldbeläggande varken mot ‘offer’ eller ev. gärningsmän.

Genom att sluta känna sig ”kränkt” och i st ta ansvar för sitt inre och för den verkliga omsorgen om sig själv – växer den Större Äkta Kärleken fram – inom kvinnor och män. När alla tar Ansvar för sig själva – uppstår Kärlek, Frid och Harmoni både mellan kvinnor och män och inom individen ❤

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Allt sådant negativt sker FÖR ATT VÄCKA MÄNNISKOR!!! För att alla skall inse vad de har för underliggande tankar och känslor om sig själva och som därför blir det som skapas i det yttre!!! För att de skall få möjlighet att välja godare och snällare vägar i livet – så att de kan börja lyssna på sitt Hjärtas vilja och vägar.

Och varken rädsla eller ”lära sig självförsvar” kan lösa sådana problem! Den verkliga lösningen kan bara ske genom att flickor och kvinnor lär känna sitt eget inre och värdesätter sig själva såsom MÄNNISKOR – och inte först och främst betonar sitt kön (för då är det obalans inom och yttre uppväckarkrafter måste fortsätta!)

Alla våldtäkter och trakasserier kommer att försvinna – upplösas, när Kvinnor lyssnat på sitt inre och sitt Inre Barn och värdesätter sig själva bortom all ytlighet! Inga våldtäkter kan då ske – därför att det inte längre  finns några ENERGIER som matchar detta. (Mindervärde och ytlighet drar till sig uppväckarkrafter!) Så fungerar den Kosmiska lagen som styr ALLT i vår Värld. Lagen om Attraction – The Law of Attraction.

Vi kan inte blunda för – och ingen kan undgå själva bottenmörkret! Om det inte lyses upp kan inget verkligt Liv fortsätta på Planeten ❤
En förklaring till VARFÖR allt sker såsom det gör i Sverige – en balansering av Mörker och Ljus – Gott och Ont ❤

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s