Julen i hjärtat

OLYMPUS DIGITAL CAMERATrots att både jag och Julen  har verkat vara upplöst – och så även för många andra uppvaknade – så infinner sig en allt större känsla för den riktiga Julen. Den Jul som helt utgår från hjärtat. En stor tacksamhet ödmjukhet och förundran för det gigantiska Spelet som vi deltagit och ännu deltar i. Att minnas den stora gåvan och hoppet som gavs till mänskligheten för 2000 år sedan – fast lika mycket i detta nu, då allt sker parallellt i olika NU. Och alla dessa NU smälter nu samman. Och att hela detta gamla Spel nu för många är upplöst och att andra följer efter – i perfekt Gudomlig ordning.

I denna Tid – i detta NU sker det  ett ännu mäktigare scenario – när mänskligheten håller på att föda sitt inre Barn – sitt eget Kristusbarn – sin egen oskuldsfullhet Och Nåden strömmar ner över Jorden

När vi accepterat hela vårt inre – vårt ev ‘djävulskap’, vår svaghet – vår styrka och allt däremellan – det finns absolut inget att ‘skämmas’ över osv  Vår egen Gudomlighet – då vi alla är skapade av den fullständiga Kärleken – att varenda cell, tanke och känsla består av Gudsenergi och inget annat! Vi har inte gjort några fel eller misstag – bara spelat med i Spelet och fått erfarenheter – erfarit vad vi egentligen vill och vad vi inte vill.

baby 4Av all denna mäktighet blir jag alldeles stilla – bortom alla ytliga attribut som många har byggt in i detta med Jul.

Oskuldsfullheten skall besitta Jorden – individ för individ öppnar vi oss för vår inre oskuldsfullhet. Och de som ännu hårdnackat förnekar Gudomligheten får väl kämpa på i sin mera kalla värld. Var och en gör ju så gott hon kan – ingen Gudom dömer – men ett begränsat liv blir det för dom. Fast har man aldrig upplevt något annat, så nöjer man sig kanske i en kall förnufts- och vetenskapsvärld. De får bara inte sätta agendan för mänskligheten. Världen består av Ande och materia – och
det är Anden som styr materian!

Nådebringande Juletid … 

Må Du välsignas

https://gunillasolara.wordpress.com/2013/12/28/kristus-stiger-ner/

**** Läs gärna också min blogg Foto och Tankar – länk ner till höger ❤

ängel

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s