Omvärlden är inte ond …

OLYMPUS DIGITAL CAMERAALLA rädslor för ev ”straff” från omvärlden – när man t ex talar om direkta Sanningar och sin upplevelse av omvärlden – är det som skapar själva ”straffen”! !!! Man är till 100% skapare av det man möter och upplever – genom vad man undermedvetet tänker!

All yttre förföljelse och dömanden t ex för att hålla Sanningen nere – kommer aldrig  att upphöra förrän man insett att man själv är skaparen bakom det hela. Att ständigt klaga på att man ”inte får” och ”dom där” kan komma att straffa mig” eller ”jag kommer att förlora jobbet och bli utfrusen” osv osv. – är en stor återvändsgränd som aldrig kan lösa problemen!

Problemen finns – just för att människor behöver gåvan av dess lösning!  — Det är inte tvärtom! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den universiella kraften pushar på för att BEFRIA MÄNNISKORNA från deras undermedvetna rädslor! Så att alla till slut både vill och vågar vara totalt sanna – totalt äkta. Så att det sanna Självet kommer upp till ytan och blir godkänt. Det finns ingen gudom som dömer – bara människor som har lärt sig leva efter ett inlärt ‘dataprogram’ där vissa delar av Självet inte godkänns.

Tiden har kommit för att befria människan – så att hon kan vara totalt sann – utan fördömande – Tid för försoning med sig Själv.

När man inser och accepterar att vi själva är de totala skaparna av just vårt liv – kan vi se att varje yttre motgång eller ”påhopp” osv – egentligen är gåvor för vår befrielse. Så att vi kan uppmärksamma att vi har just den rädslan kvar inombords eller tänker just dom dömande tankarna.

!!! Allting är PRECIS TVÄRTOM vad vi tidigare lärt in!!! Det ev yttre negativa är vår gudomliga hjälp till att göra oss fria och försonas med vårt undermedvetna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kämpar man emot denna Sanning – så kvarstår alla problem. Desto mer kamp emot och desto mer krypande – desto mer göder man det negativa ”därute”. Det kan aldrig upphöra förrän människor tar ansvar för sitt eget inre – i stället för att beskylla omvärlden för allt ont.

Och som jag skrivit tidigare – alla ev förlorade jobb, uteslutningar osv – sker just för att vårt Högre Jag (som alla har ett) leder oss att lämna dessa jobb eller grupper – för att de inte längre är bra för oss!!! Och man leds till ett mer innerligt liv – får tid till att på allvar lyssna på sitt inre – ger plats åt större integritet – ev annat jobb mm mm. (Allt förutsatt att man inte fortsätter se sig som offer). Vårt Högre Jag leder oss mot ett allt kärleksfullare liv.

Man måste sluta se sig som offer! Annars kvarstår alla ”problem”!

Och – det finns bara Kärlek bakom precis allt som händer – en stor rening av mänsklighetens inre sker nu – för Den Nya Tiden är här – Uppvaknandets Tid – som hela tiden har varit planerad sedan Tidens början.

***** Läs gärna också min blogg Foto och Tankar bl a om nåderik rening som sker ‘bakom kulisserna’ – länk till höger eller
https://gunillasolarasfototankar.wordpress.com/2015/12/18/december-18-och-ni-kanner-mina-vatten/

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Omvärlden är inte ond …

  1. Ping: Illusionen ”allergi” | Gunillasolara's Blog

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s