Vår Miljö

OLYMPUS DIGITAL CAMERAInte särskilt många – ännu – undrar och bryr sig om vår miljö – vårt Jordklot – vår Natur. Men de som ändock gör det känner ofta stor hopplöshet.

Men –  som allt annat – Den yttre miljön är en direkt spegling av mänsklighetens inre. Och ännu har majoriteten inte upptäckt sitt eget inre – där stort kaos, förtryck, skövling och förgiftning ännu råder.

De som bryr sig om sitt sanna inre – bryr sig automatiskt också om den yttre miljön.
Medan  t ex rökare är hänsynslösa mot sitt eget inre och därmed också mot den yttre miljön. Är man en arbets- och pengaslav, så förtrycker man all sin inre skönhet och mjukhet – och struntar då också i om man skövlar, kalhugger och förgiftar. Struntar man i sin egen  kropp, har man heller ingen förmåga att se om Naturen skövlas.

Och de som är djupt förslavade och förtrycker sina feminina sidor – vill helst ha kontroll över Naturen. Den är för dom något som alltid måste tuktas och hållas nere – ibland ‘designas'(vänsterhjärnedominans). Orörd Natur är för dom något att ta kommando över. Erövrare – få makten över osv. Naturen är för de hårdföra slavarna – de giriga – något som måste utnyttjas för att generera pengar. På samma sätt försöker många ‘ha kontroll’ över sina kroppar – man tränar, bygger muskler, sportar och låter vänsterhjärnan kontrollera och bryr sig inte om olika signaler när kroppen säger ifrån. Sådan ‘kontroll’ avspeglas i den yttre kontrollen över Naturen. Men precis som Jorden säger ifrån när det sköra inte lyssnas på – så kommer kroppen också att säga ifrån.

Vördnaden är obefintlig! Inte många har insett att Naturen och Jorden är själva grunden för vårt liv och vår upplevelse av lycka. Om vi inte samarbetar med Moder Jord kommer ingenting i fortsättningen att lyckas. Hon kommer att ge tillbaka all ‘negativitet’ varje gång Hon nu skövlas. Och det är det som ännu sker – all gammal ‘nedtryckt’ skövling – ger naturkatastrofer. Ren kosmisk matematik igen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Och hittills har allt fokuserats på ”klimatet” och om det blir 2 eller 5 graders uppvärmning – och man bara träter om detta – har grävt ner sig i stora skyttegravar. Och man negligerar helt och hållet själva grunderna till Naturens förstörelse – människors dysfunktionella levnadssätt!

Och det är svårt att tro och inse att så många inte själva kan tänka ut att – om man skickar ut en massa sot, gifter, skövlar alla skogar mm mm – så kan det självklart inte bli bra varken för människa eller Planet. Att så mycken ointelligens ännu råder – ofta bland de som ser sig som så intelligenta!
De s k ”Skeptikerna” är så djupt fast i pengaslaveriet och att försvara status quo – helt blinda och döva för människans verkliga livskvalité. Där ‘produktion’ och slaverihjulet försvaras – så rädda för …. ja det kan man undra. Sina egna positioner – rädda för att bli av med just sin tolkningsrätt. Därför gör man ännu det mesta för att göra narr av de som kämpar för att göra Naturen ren igen – för de som vill skapa livskvalité i st f slaveri i jakt på pengar
(Pengar följer alltid tanken och vårt fokus  – fokus på livskvalité – ger just pengar till – livskvalité. Tankar på brist – skapar just brist osv).

Men ”skeptiker” och klimatförnekare är helt fast i ett dominerande vänsterhjärnetänkande – där man inte kan känna av och inse resultaten. Långt från verklig intelligens.

Tyvärr så har vi inte ens ett riktigt Miljöparti längre …

Men som sagt – människor måste först komma på att de har ett inre som är djupt skövlat och förgiftat. Och vi är redan flera miljoner som har insett det och tagit ansvar för vårt inre – så vi får vänta ut skeendet….

Lyssna inåt och ta hand om Dig själv ! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s