Den Feminina Kraften väller fram

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMed Livets fulla puls väller nu den Feminina Urkraften ‘upp’ ur Jorden och ‘ner’ från Kosmos. Gör rent – trycker på – drar fram allt som gömts. Pulserar – förstärker allt. Och samtidigt förbränner allt som inte längre är till godo för oss.

Ett inlägg för att klargöra varför många kanske känner sig överväldigade av olika känslotillstånd – eller frustration, besvikelser, uppgivenhet och otålighet mm.

I mitt inre steg Urkraften upp ur Jorden (Uriels skaparkraft som jag är en del av) – Kraften lyfte upp hela marken med träd och rötter runt mig.

Enorm Kraft är nu i rörelse och lyfter Jorden och mänskligheten. Den Feminina Kraften medför att en massa känslor väller upp. Alla blir merOLYMPUS DIGITAL CAMERA eller mindre tvungna att visa sina rätta känslor. Det kommer inte gå att dölja sig längre bakom en massa ord och dimridåer. Motvikten utifrån – försöket att dölja vad man egentligen känner – kommer nu mycket snabbt tillbaka. Man blir avklädd av andra utifrån. Försök att uppträda som ”helgon” eller speciellt ”god” blir klart genomskinligt.

Alla känslor och verbala uttryck är tillåtna! De är vår egen skaparkraft som måste få lösgöras. Bara våra egna tankar om att det skulle vara ”fel” – gör att vi kan få dömande utifrån! Det finns absolut ingen Gudom som dömer oss!!! – Det finns bara människor som lärt sig leva efter ett speciellt dömandeprogram. Där kyrkan och religionen har varit den största maktfaktorn. Religionen – kyrkan – kristendomen som under alla århundraden fördömt människans känslor – det feminina i tillvaron. (Där finns dock undantag bland de som blivit döpta och överlämnat sig – t ex baptisterna.)

Då svenskar ”utvecklats” till att bli mestadels huvudstyrda – genom intellektet – vänsterhjärnan – ord- och debattfanatiker – de perfekta slavarna — sitter det väldigt djupt att börja uppträda som människor fullt ut. (Sen finns det förstås också många som är mestadels instinktsstyrda …) Men just det officiella uttrycket är ofta att vara så abstrakt som möjligt.

Att vara ”intellektuell” – abstrakt upphöjs fortfarande.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men att visa sina känslor  – är inte detsamma som att projicera dom på andra!!! Det är inte ”att tycka synd om andra!” Inte att döma andra, osv. Utan att vara helt sann i sin känsla hos sig själv. Vad man egentligen känner – under behovet av att projicera på andra.

Med känslorna kommer själva Livspulsen fram. Frigörandet av känslorna och allt det feminina inom människorna, är en förutsättning för fortsatt Liv på Jorden!

Ingen äkta lycka kan komma fram genom intellektet – då man aldrig har kontakt med hela sitt Jag. Bara genom känslor och intellekt – höger och vänster hjärna – och som sen förenas genom hjärtat – genom att man inser att hela Alltet är skapat utav Någon/Något som är större än oss själva. Vad man sen kallar Den/Det – Gud Källan Kärleken Den Store Anden eller annat – spelar mindre roll. Men man måste böja sig för Det som är större än oss själva – för att uppleva äkta lycka! Det är bara så det är skapat och dessutom ren kosmisk matematik. Förnekar vi vårt ursprung – så förnekar vi också oss själva och vårt sanna Jag. 

Kopplar vi inte in/upp oss mot Det som är större än vårt jordiska Jag – så får vi aldrig tillgång till vår sanna Kraft och inte till något fullödigt Liv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Den Feminina Kraften väller fram

  1. Ping: December 11 – upplyft | Gunilla Solaras Foto och Tankar

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s