Farväl Du Gamla Värld – besvikelser

OLYMPUS DIGITAL CAMERANär vi nu lämnar den Gamla Världen bubblar mängder av besvikelser upp till ytan. T ex – Allt som vi velat uppnå och kanske uppnått, men ändock känner vi besvikelse. Allt som vi trodde vi skulle och ville uppnå, men som inte förverkligats har nu förlorat sin energi – sin viljekraft mm. Vartenda gammalt tankespår bakåt ger besvikelse. För oss som går före kommer besvikelsen på tankespåren så gott som omedelbart. För de som kommer efter blir besvikelserna bara lite fördröjda. Själv mår jag nu ofta rent fysiskt illa så fort jag tänker i gamla tankespår eller om jag ifrågasätter mitt eget sägande och handlande (en gammal vana av att ‘älta’ – eller om jag börjar ‘planera’ på gammalt vis).  Jag leds allt starkare till att bara vara och utgå från Nuet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det finns inga uppåtgående energier i alla dessa gamla tankespår – bara gammalt och redan upplevt – och som inte  skall upplevas igen. Absolut ingenting går att upprepa och få samma känslomässiga resultat!!! Så många gamla ”trygghets”-vanor – har helt mist sin energi – har ingen viljekraft kvar. Är inte längre till gagn för vår utveckling och lycka. Så många tankespår om vad som ‘måste’ ske för att känna lycka …

Men – det innebär inte att vi tvärt måste sluta med precis allting – utan vi kan göra det vi kanske vill lite grann och bara följa Flödet – då kan nya energier integreras i det gamla och vi gör det till något nytt – och sen kanske vi inte längre har samma behov av att göra och tänka på just detta. Och samtidigt upphör vi med allt fler gamla vanor. För de som inte är så fast i gamla vanor – som t ex julfirande – kan ju i st välja något helt annat. Framförallt bör vi släppa taget om alla förväntningar om hur det ‘bör’ kännas!

Följ ”Den Tysta Vågen – Flödet” – sa min Ande innan jag steg upp. Surrender …

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men besvikelserna får vi räkna med att de finns överallt – i hela den gamla världens alla tankeprogram och göranden. Och som vi till största delen bara måste lämna bakom oss.
(Det finns förstås en hel del människor som inte skall följa med in i /upp i den Nya Världen – och som fortsätter som förr – tills de lämnar Planeten- Många äldre människor t ex. . Men t ex starka låga och negativa program/energier – våld och offertänkande, kommer inte att kunna existera på vår uppåtstigande Jord.)

Och – vi kan också när vi är mjuka i sinnet – känna att det också fanns en hel del och ibland mycket kärlek i vissa gamla upplevelser. Att bara känna själva kärlekskänslan – utan att tänka direkta tankar omkring det hela. Att vi gått igenom och uppnått en hel del som var fint och bra. Och känna att det har varit vårt eget – vår Själs val av vad vi skulle uppleva – innan vi vaknade upp. Vi har samlat mängder av erfarenheter. Och inget skall upprepas – var aldrig menat till det – varken det ”bra” eller ”dåliga”.

Och absolut inget har varit något misslyckande!!! Bara valda erfarenheter av att vara människa i ett begränsat tudelande program på Jorden. Medan vi ännu inte vaknat upp till vårt verkliga Stora Jag – och hittat tillbaka till den stora försonande Kärleken inom oss.

Och – släpp taget om den Gamla Världen – let go!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s