Att finna Tryggheten

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJag vill vidareförmedla någon av Ärkeänglarnas budskap till de uppvaknade som undrar – varför vi, till synes ‘sitter fast’ och inte har någon verklig vilja eller mod att ”verka därute” ”i den stora världen” ännu.

Det är för att vi först måste ledas till att finna Tryggheten inom oss!!! Den bullrande kaosvärlden synes ännu både skrämmande och något som vi inte vill blanda oss i. Och det kan inte ske förrän vi blir trygga inombords.

Samtidigt som vi nu är inne i Advents- och Jultider – så försöker många av oss hitta trygghet genom olika helgattribut – men de ger nu inte mycket trygghet längre – det finns ingen direkt energikoppling längre till allt det, som gett oss en viss trygghet förut. För nu skall vi dras inåt och inåt – tills vi funnit tryggheten inom oss själva. Genom kontakten med Källan/Gud och vårt Högre Jag.

Vi kan inte ”gå ut i världen” – helt obehindrat – med vårt nyfödda Inre Barn, förrän det känner sig tryggt – och kan möta allt det bullrande utan att dras med i det. Inte förrän den tryggheten finns, kan vi vara neutrala utan att suga in en massa av den gamla destruktiva världen.

Därför dras vi nu till synes bakåt – men också inåt – till vår självaste inre Kärna – alla våra inre splittrade röster måste uppleva Tryggheten och känna sig älskade. Även vår tidigvarande ”inre djävul” måste känna sig fullt älskad ❤

Den inre Tryggheten är mycket viktig för vår fortsatta väg framåt

Och som förut  – ALL IS WELL – och precis såsom det just nu skall vara ❤

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s