Det upplösta Sverige

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJa hur beskriver man ett så totalt upplöst tillstånd – men jag vill ge möjlighet för de som är öppna att se en väg ut ur detta kaos. Och för de som ev är nya läsare på min blogg ❤

Först får man inse faktan ur ett längre bakåtperspektiv. Upplösningen började inte med massinvandringen. Från att ha haft ett sammanhållet samhälle, där auktoriteterna var i de flesta fall pålitliga och ville folket och landets bästa. Där ansvaret och ykesskickligheterna var honnörsord – Helhetsseendet var ganska självklart – man hade överblick över orsak och verkan – man brydde sig!

Sen började upplösningen – man började upphandla och ta in massor med olika aktörer för att klara av ‘Helheten’ – därmed försvann allt verkligt Ansvar. Alla skickade vidare – ”Inte mitt bord”. Bara sådant ‘enkelt’ som att sköta om bostäderna – delades upp i massor med billigaste alternativ. Kommunerna upphandlade olika billigaste alternativ. Konsulter tog över alla delar av olika verksamheter – och Ansvaret och Helhetssynen var som bortblåst osv osv. Och på den vägen kunde makthavare och andra ‘bestämmare’ rikta in sig på sin egen välmåga – sina förmåner i stället.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Svenskar har i hela sin personlighet lutat sig mot lagar och paragrafer och ”experter” och auktoriteter – i stället för att tänka själva. Det har varit ett ”tryggt helvete”. Då bara man gjorde rätt så klarade man sig – även om man ‘körde över sig själv’,.

Bara lite av allt som förekommit på upplösningsvägen innan invandrarkaoset.

Men! – allt detta har sin högst Gudomliga mening – denna upplösning. Då vi alla varit inne i ett totalt slaveri och förnekat vårt eget inre Jag. Och nu skall allt detta rättas till!

Den sanna slutliga Vägen ut ur kaoset är och förblir att inse att vi skapat allt detta genom vårt inre tankeprogram.

Precis alla gamla stöttor i det yttre som vi lutat oss mot MÅSTE lösas upp – likaså alla gamla inre tankestöttor! Det går inte att gömma sig bakom några lagböcker eller ”upprätthållande av ‘moral'” – inte bakom gott eller ont – inte bakom något!

Vi måste möta vårt inre – utan skygglappar – och försonas med oss själva. Alla slags projiceringar är återvändsgränder!

Det är inifrån oss själva som den verkliga lösningen kommer att ske. När vi försonas inom – och öht slutar döma någonting inom oss själva. När vi börjar acceptera hela vårt skapade Jag – med mörker och ljus – och inser att ALLT har sin Gudomliga kärleksfulla mening, – då lever vi inte längre i något inre kaos och därmed skapar vi inte längre mera yttre kaos. Och vi kan då inte heller dra till oss/skapa något ‘ont’!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den som t ex är rädd för ”vad som invandrare kan komma att ta sig för” – bör lyssna på de känslor som ligger under denna rädsla. Djupa rädslor osäkerhet otrygghet värdelöshet mm, fanns där redan innan ‘invandringen’ – programmerat i barndomen.

När man också i åratal ‘kört över sig själv’ – har man begått våldtäkt och misshandlat både sitt vuxna Jag och sitt Inre Barn. Det är detta Inre Barn som känner sig otryggt och som kan vara skräckslaget! Alla har sitt inre barn inom sig.

Alla gamla inre och yttre lagar och stöttor måste lösas upp – för att på nytt kunna bygga upp det egna ansvaret och insikten om medskapandet – för att bygga ett Nytt Fritt och Kärleksfullt samhälle.

Sen vad som behövs på nivån innan man inser sin skapade verklighet – ja det får de som ligger på den nivån reda ut. — Inte mitt bord ❤ Men en stor gränssättning måste bli nödvändig ….

Jag vill bara påminna om att det finns en ”klar” väg ut ur det hela – för de som är redo ❤ — Det hela upplöses genom att vissa går före – sen kommer andra samma väg osv

Andra tidigare inlägg:
https://gunillasolara.wordpress.com/2012/11/11/ Världen var galen även innan den blev absurd
https://gunillasolara.wordpress.com/2013/03/16/den-enda-vagen-ut-ar-vagen-in/
https://gunillasolara.wordpress.com/2012/01/23/det-egna-ansvaret-nyckeln-ut-ur/
https://gunillasolara.wordpress.com/2011/06/25/sverige-de-jordiska-lagarnas-land/

Men alla mina tidigare inlägg visar på Den enda VÄGEN UT är VÄGEN IN ❤

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, paradigmskifte, Samhälle, Sverige. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s