Blur kaos och frekvenshöjning

CIMG3247 (5)Läget -i Nuet
Ja allting kan nu betecknas som … — ja ingenting kan sättas in i någon gammal definition längre. Allt är ‘blur’ – och allting överlappar något annat – gammalt och nytt i en salig blandning. (Svårt att sammanfatta alla dessa olika vinklar…)

Men – det som nu sker är ändå helt precis som det skall och kan vara – just nu. Det som synes verkar totalt omöjligt att ordna upp – skall dock ‘ordnas upp’ – helt enl den Gudomliga planen – inte direkt som vårt gamla förnuftstänkande vill ha det, men ändock till det som är bättre för oss alla.

Kan känna att i det kollektiva medvetandet verkar nu en stor rädsla för nederlag och misslyckanden. För enl det gamla programmet skulle nuläget betyda stor katastrof för många, stor penningbrist, förkrympning, tvång -rädsla.

(Som synonymt exempel visar min dator nu ofta just överlappande sidor – olika ‘lappar’ av annat på sidorna hoppar in och döljer delar av ‘nusidan’…. – de upprätthållande ‘boxarna’ – väggarna är upplösta… )
– Vi kan numera också vänta oss att invandrade människor – som inte talar ett ord svenska – ”överlappar” våra inrutade liv och kan dyka upp precis var som helst – bakom ”varenda buske” (inte för att skrämma oss – ) utan för att få oss att lösa upp alla tankar om ”hur det borde vara”.

– Att se tiggare och andra invandrade – och samtidigt inte förlora vårt eget fokus!!! – inte dras med i deras trauman och offerroller! Var och en skapar sin egen verklighet!
CIMG3905
För de svenskar som ännu är inne i systemet – ja det blir deras dilemma – att lära sig tala klarspråk och sätta gränser.
Och för de som ännu har behov av att ”vara goda” – så finns det då också bland de inkommande vissa som är direkt mottagliga för detta ‘goda’. Men det är inget som varken skall upphöjas eller att andra måste göra detsamma . för att ‘duga’. Var och en får ta konsekvenserna av sitt tänkande och görande. Att hitta sitt eget fokus är betydlig gudomligare och till mera hjälp för hela kollektivet att lyfta/stiga uppåt!

Frekvenshöjning
T ex – Nu när det närmar sig vår jul- och adventstid, kommer många att känna att det inte längre går att uppnå några direkt gamla julkänslor. För de är helt enkelt transformerade. Gamla känslopaket – bestående av både goda och sorgliga känslominnen, kan inte längre existera på samma sätt. Gammalt yttre ‘mys’ ger inte samma känsla längre.

Veckotidningar, affärer mm, försöker nu krampaktigt att ‘förnya’ julen med allt konstigare och krångligare yttre attribut. Fanatiskt söker många efter nya julkickar – nya recept – pastell och plast i grälla färger osv. Men då är det ju verkligen ingen ‘jul’ längre, utan något helt annat. Men som sagt – det går inte att upprepa något gammalt längre och hoppas att gamla känslotillstånd skall infinna sig. Allting har lyfts upp i frekvens – (gamla känslor ligger på de lägre frekvenserna, som vi lämnar – förstås lite beroende på var vi befinner oss i uppvaknandeprocessen)

Alla traditioner ligger helt enkelt på lägre energifrekvenser – som transformeras och som inte kan följa med framåt uppåt – i den mänskliga utvecklingen. 

I traditionerna har vi lagt mycket av vår trygghet – det har tillhört det gamla paradigmet – men nu leds vi bort från all yttre trygghet, för att i stället hitta den inom oss.

CIMG3908Vi leds att hämta upp allt det vi söker inom oss – utan de yttre attributen. Men självklart känns det sorgligt när vi lämnar så mycket gammalt bakom oss – den gamla yttre tryggheten eller ‘det trygga helvetet’. Ingen väg tillbaka är möjlig!!! Vi kommer att fyllas med nya lättare friare känslotillstånd – när vi sörjt färdigt och släpper taget.

Men just nu försöker vi/alla ännu att placera in allt detta kaos/blur i något slags gammalt förnuftstänkande, vilket blir helt omöjligt – för vår värld är inte i sin högre verkliga  sanning ‘förnuftsbaserad’.

Och allt är som sagt en stor ‘blur’ – mix av gammalt och nytt, som ger förvirring och osäkerhet. Ingenting yttre att luta sig mot. Inga gamla begrepp att hänga upp sitt medvetande på. Inga ”jag är god – du är ond” att skydda sig bakom. Projiceringar ger ingen tillfällig ‘befrielse’ längre osv…

Förstås behövs det ännu på många nivåer ett klart och tydligt klarspråk – utan rädsla. Men för övrigt –  Surrender – släppa taget om alla ”hur det borde vara” – stilla oss och lyssna på våra egna känslor i alla uppkomna situationer och lita på att allt det goda skall komma INIFRÅN.

The Alnwick Rose -CIMG3898

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Blur kaos och frekvenshöjning

  1. Ping: Oktober 29 – att sätta ord på … | Gunilla Solaras Foto och Tankar

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s