Attityder – masker – sken = svaghet

CIMG3247 (5)Attityder – masker – spel – slav.
Hos alla med olika attityder och sken härskar ett stort slaveri som de ofta ännu inte är medvetna om. De är helt slavar under vad som sker i det yttre – slavar under vad andra skall tycka – slavar under vad andra säger och gör. De reagerar på andras stimuli och far fram och tillbaka i känslolägen – styrs av andras impulser – av allt som sker utifrån. Och får därmed ingen egen integritet.

Attityd är helt och hållet bara en yta. Och vad som helst kan gömma sig där bakom – både starka aggressioner och mycken mjukhet.

De känner inte sig själva, utan lever mer eller mindre genom andra. De kan inte vila i sig själva. Vad andra gör blir viktigare än att ta hand om och lära känna sig själv! 

Attityderna och skenet är ett stort försvar för att inte deras sanna jag skall komma fram. För att slippa lära känna sig själva. Och det försvaret blir ofta till bl a ”kaxighet”, skenhelighet och framförallt dömande av andra.

CIMG3761Därför blir alla attityder och sken till stor svaghet. Fast de förstås tror tvärtom – att de har ‘kontroll’ över andra – över olika situationer – över vilken verklighetsbild som gäller osv. Men de ger hela tiden bort sin egen Kraft till andra och omvärlden! Och blir allt mer och mer försvagade – fast till synes desperata – tills de vänder.

Alla slags masker blir till stor svaghet!

Den sanna Kraften och styrkan kommer genom att känna och acceptera sig själv på djupet – bara därifrån kan Sann och stark Kraft utmynna. Bara genom kontakt med vår inre Källa får vi tillgång till den stora Universella Kraften. Bara då kan vi få verklig ”framgång” – och uppleva Frid, Frihet, Glädje och sann Kärlek.

  • Ett inlägg som hjälp till att skala av alla illusioner om att de som är ”kaxiga”. ”skenheliga”, ”moraliska” osv – dömande – skulle ha något slags övertag över andra. De som alltid bevakar andra och ständigt är upptagna av vad andra gör – de som försöker styra och kontrollera andra – som alltid går till anfall – precis såsom t ex islams dogm. De försöker ännu hävda att ”de har mer rätt än andra”, vilket självklart inte är fallet!!! De är bara rädda och slåss med alla möjliga vapen för att ”inte vara den som är fel”. Och alltså är dessa absolut inget andra skall huka sig för!

Det är fullt möjligt för alla Jordens människor att uppnå Frid Frihet Glädje – Kärlek. Men då måste man lyssna på och  lära känna sig själv – acceptera hela sitt inre – våga uttrycka allt det nedtryckta – såväl svaghet som styrka – mjukhet, sårbarhet och ilska mm mm. Man måste samla ihop sina utspridda energier. Hitta fokuset inom sig själv.  Och varje människa har bara ansvar för sig själv – den enda som hon ‘kan göra nåt verkligt åt’.

Tiden är inne för den stora Befrielsen.

CIMG3749

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s