Bävan inför Det Nya …

CIMG3247 (5)Delar med mig av känsloläget just nu – inför de stora kosmiska Portalerna, där himlafenomenen vittnar om stor förändring. Förändring som kanske inte kommer att synas i det yttre genast, men som först sker på inre plan – för att sen skapas i det yttre. Ett viktigt datum är den 28 september och energierna byggs upp och rensningen av det gamla blir allt kraftfullare. Säkerligen kommer det flera viktiga datum framöver – men denna gigantiska gammavåg – Wave X – som nu når sin peak den 28:e, har inte hänt på 3.600 år…  Alla människor är ju på olika nivåer i uppvaknandet – men denna Portal skall väcka väldigt många. Nya koder laddas ner och DNA uppgraderas.

För egen del känner jag att – i allt detta gamla finns absolut inget mer att hämta – det är bara tomt — och rädslan för det Nya – totalt okända. Mitt i ett ‘ingenting’ – men ett ‘måsteläge’ för att kunna vara i Nuet och acceptera sig själv och sin tillvaro totalt – just NU – och i alla andra NU.

Det känns väldigt ödesmättat …

När ingen trygghet kan hittas någonstans i det yttre – när ingen som helst grupptillhörighet ger något – inga gemensamma åsiktsplattformar att höra till – alla ”visst är det för j**t-kretsar – alla gamla former av healingkretsar – naturmedelskretsar (de har stannat på en dualistisk 3D-nivå och vill påverka utifrån) – tycka synd om djurkretsar – trädgårdskretsar – eller vad som helst — då återstår bara att ge upp och inse att det måste komma inifrån!

CIMG3642Ensamt blir det – tills man hittat allt detta inom sig Själv. Fullt naturligt enl det högre seendet, men själva känsloläget är ännu inte helt med – utan känslan av bävan och meningslöshet är påtaglig.

Och att bara åse det kollektiva synliga spelet gör att man känner den totala upplösningen – och så gott som inga offentliga personer har någon ryggrad eller integritet. Inser att det är en Högre Fadersgestalt – en Högre Fadersenergi som både jag och samhället ännu saknar. Den energi som skall ge Tryggheten – den som skyddar och värnar om allt det ömtåliga, som ”sätter ner foten”, som ser till att huset inte rasar ihop osv.

Bara Modersenergin – den som ser allt vad som behövs, kan inte ge tryggheten. Det behövs Fadersenergi för att verkställa allt detta!

Att åse denna brist i hela samhällsbyggnationen – i strukturerna – där människor från andra länder ännu anses värdefullare än svenskar, det ger en stor sorg som känns i hela kollektivet. Som de barn, som under åren blivit övergivna hos alla de svenskar som jagat sin egen ”godhet” och alltid varit hjälparbetare någonstans ”därute” i världen. Ett typsvensk program – att just hjälpa hela världen, men strunta i sina egna barn. Som i verkligheten blir till en stor grymhet.

Men det är ‘bara’ att låta sig flyta i denna bävan – i detta ‘ingenting

Och allt har som vanligt sin högst Gudomliga mening för vår utveckling och vår väg – hem till oss själva – men att påkalla att det behövs Fadersenergi – har också sin Gudomliga mening.

CIMG3640

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s