Den förtryckta fängslade Urkraften

Det här inlägget känns fortfarande mycket viktigt – då vi måste omfamna hela det Feminina i Skapelsen – och  Moder Jords alla attribut. Och alla som ännu förnekar måste börja inse. Alla våra instinkter och känslor måste fullständigt accepteras och integreras i vårt Nya Jag. Och allt det djuriska inom och alla sniglar, myror, råttor, rådjur och annat, som ännu ”inkräktar” på vårt dagliga liv – måste neutraliseras. Och olika ”dödar” och dödande måste neutraliseras mm… Död och Förmultning är också Liv! Moder Jords hela Rike måste vara med – och ingen rädsla kan vara kvar varken för Död eller Naturkrafter mm.

(Hos mig kan det t ex bestå i att ta reda på döda luktande fåglar under sängen . tvätta bort gästande kattpink på fåtoljen, handskas med mängder av rödmyror och flygmyror, kilovis med sniglar mm- men andra kan säkert ha tuffare integrering…)

(Och att acceptera min egen ilska och ibland uttrycka den, när jag ser vad som ännu görs mot Naturen i min närmaste omgivning. Ilskan har i processen sin rättmätiga plats inför skövlingen av det Feminina och Moder Jord. En sådan ilska – är ren Kraft som tar oss bort från sorgen i det hela. En ilska/Kraft som nu inte längre utgår från något underläge/maktlöshet, utan som en jämbördig Kraft!)

Gunillasolara's Blog

ALLT det som tryckts ner under människans tid på Jorden måste nu förlösas. Att människan och framförallt männen har tryckt ner, härskat, våldtagit den Feminina delen av Skapelsen och Kvinnan – måste självklart ge en massa omstörtande händelser när det hela skall frigöras.

Under och med denna förlösning finns själva Urkraften och Moder Jords hela energipaket. Man kan säga att allt det döda uppstår igen. Kvinnors historia blir också synligt i form av en stor sorg och vrede. Då kan man inte förvänta sig att skéenden kan ske på ett behagligt sätt. Så mycken våld som använts för att trycka ner allt detta – innebär ju också att det förtryckta Hon har med sig en massa sorg och aggressioner, för det som Hon utsatts för. Förtrycket har skapat slaven inom både kvinnor och män – men kvinnor har fått utstå enorma sorger och fängelser. Den manliga kraften har också bl…

View original post 543 fler ord

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s