Meningen med Livet …..

CIMG2663Vartenda litet steg – vartenda ögonblick har sin absoluta mening i vår livsresa – vår utveckling. Det finns absolut inga ”snedsteg” ”misslyckanden” ”felval” eller förspillda ögonblck! Vartenda år månad dag timme ögonblick har sin absoluta meningsfullhet – när man ser Helheten av det. Om vi går åt höger eller vänster bakåt eller framåt, så har det sin absoluta meningsfullhet.

Vartenda stopp – varenda, som vi ofta uppfattar ”meningslösa dagar och stunder” har sin fulla betydelse. Varenda upplevelse som vi tycker ”drabbar” oss, är mycket viktig för vår fortsatta utveckling,

CIMG2896 (2)Vårt enda mål är att upptäcka och vara i NUET. I Nuet finns den allra klaraste uppkopplingen till Källan. Det är inga resultat eller yttre eller inre mål som är meningen – utan uppkopplingen till Nuet och Källan. Därifrån styrs vi till allt större upplevelse av det kärleksfulla Livet på Jorden.

När vi t ex uppnått något slags yttre mål, känner de flesta lite glädje – men sen kommer besvikelsen – ”jaha och sen då…!?” Vi är så hårt programmerade i det gamla Spelet av att mål och resultat är det viktiga s k ”framgång” yttre materiell eller mänsklig bekräftelse mm. Att när vi har uppnått det och det – då kommer lyckan – och vi kan stanna där och ”vara lyckliga”.

Det är de maskulina energierna – den vänstra hjärnhalvans dominans över den högra – som blir till enbart målinriktning. Som ”kör på” utan inlyssning på hur det verkligen känns under tiden, utmed vägen. Men vi måste inse att efter varje ev resultat/mål som CIMG2880uppnåtts, så står vi på en ny energiplattform och mera önskningar och mål får oss att fortsätta sträva framåt och expandera – både i upplevelse av Livet och rent energimässigt.

Strävan i sig är inget fel – men den måste utgå från Nuet – så att vi har kontakt med vad vi verkligen vill.

För att inte hela tiden ”drabbas” av besvikelser – måste vi lära oss att överlämna oss helt till Nuet.

Vartenda steg och ögonblick renar och utvecklar oss – tar oss framåt inåt utåt – expanderar vår livsenergi.

Vi är hela tiden på väg – inget i hela Universum står stilla.

CIMG2881

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s