When Fear comes knocking …

CIMG2674”When Fear comes knocking – let Faith Answer the Door” – en underbar sångstrof (och gospelsång).

Ja vad  kan vara sannare än just denna Surrenderväg mot Friheten. För när rädslan försvinner – då blir allting möjligt. Det är endast olika rädslor som stoppar våra drömmar. Och då menas inte framförallt att vi skall klättra i bergstoppar och annan gammelvärldsprestation. Utan följa själva Hjärtats önskan om att vara göra och skapa.

CIMG2850Att med Tillit öppna oss och möta alla ev rädslor som kan vara kvar – de är bara gamla tankespår, utan verklig substans. Bara program från det gamla dataprogrammet som inte längre har någon bäring. De löses upp genom Tilliten – energin blir omvandlad till livskraft i stället.

Att ha total tillit till att just vårt liv (och alla andras) – är värdefullt och menat att upplevas i full Kärlek Frihet Lätthet och Glädje. Det finns inga ”speciellt favoriserade” människor – alla är lika värdefulla och har Universums tillåtelse att leva ett gott och kärleksfullt Liv. Har full tillåtelse att leva efter sitt Hjärtas önskan. Det är bara vi själva och våra egna tankar och rädslor som ev stoppar.

Det finns ingen konkurrens, tävlan eller brist på något – allt finns i överflöd och var och en skapar helt sin egen livsväg och förmåga att ta emot Livets alla gåvor.
Gammelvärldsmål om ”karriår”, positioner, yttre bekräftelse osv, blir till återvändsgränder. Men det är ändå alltid vårt Högre Jag som styr det hela – och om vi ännu behöver undersöka vissa stickspår som inte leder till direkt glädje så är dom helt ok – men sedan leds vi allt mer mot det som ger inre glädje och mening.

When Fear comes knocking …

Ju mer vi litar på att Den Goda Kraften ligger bakom precis allt! – desto ‘godare’ och lättare kommer vi att uppleva Livet.

Tilliten liksom smörjer – bäddar in – rensar och öppnar upp vårt Hjärtas väg.

Ju mer Tillit – desto öppnare och lättare blir vår väg framåt!

Det här är ett Gott – överflödande rikt och välvilligt Universum!

Att känna sig älskad av Skaparen och hela Universum är vägen till all slags lycka ❤ Man kopplar då upp sig –  och in till all slags Kärlek och Glädje i Livet. Man öppnar Kanalen ❤

***** Läs gärna också min blogg G S’s Foto och Tankar – länk till höger

CIMG2796

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s