Skaparen styr ALLA våra val

guldängelDet härskar ännu en grov missuppfattning/programmering – att alla har en fri vilja – och att människor bedöms efter sina livsval. Att bara de ”goda/godkända” valen accepteras. Att alla måste framför allt vara ”goda” lydande bl a kristna normer.

Men men men! – så totalt missvisande. Då Gud/Skaparen ligger bakom och i ALLA våra livsval!!! Vi är skapade att välja och uppleva olika kontraster av Livet på Jorden – så att vi får olika erfarenheter för att sen gå vidare och för att undersöka vad vi verkligen vill ha och behöver för ett kärleksfullt Liv.

Det är Gud/Skaparen – som genom ”mellanstationen” vårt Högre Jag/vår Ande – – drar i alla våra trådar. Som gör våra val. 

Livet är skapat för ständig utveckling – men många – bl a många kristna tror att man skall uppnå en viss ”godhet” och sen stanna där. Men Gud har skapat oss just för att ständigt söka nya erfarenheter. Och alla har sin egen personliga resa och utveckling att följa – som inte kan jämföras med någon annan.

CIMG2626 (2)Vi är här för att bli allt mera levande!!! – inte för att bli ”goda helgon”! Vi är här för att kanalisera själva Livets ström – och expandera den – så den omfattar allt levande – till slut.

Världen behöver levande människor som älskar sig själva och därmed expanderar det Gudomliga Ljuset!

Att sluta döma sig själv – sluta tro att vi gjort något felval eller annat – är det enda som för oss framåt och närmare Gud. Allt annat är att upprepa ett gammalt fängelsetrauma – ett Spel som inte är Sanningen.

Sluta döm dig själv – och därmed också alla andra – och du blir allt mer ditt Sanna Jag – det Jag som liknar den verkliga större uppståndne Kristus (inte den lidande Jesus)!

Och alltså finns det ingen som helst skyldig eller någon skuld!!! – då ALLT är Guds design – tankeprogram. Det har ”bara” funnits en tudelning, en separation inom oss – som nu är på väg att återförenas – smälta ihop. Allt enligt Guds Plan. ❤

Ett inlägg till stor del  inriktat till de som betecknar sig som kristna – men de kristna värderingarna finns i hela vår samhällskropp – och värderingarna haglar och styr överallt..

Dessutom är ALLT ALLT ALLT som nu sker – en total rening – från allt vad vi samlat på oss på vår livsresa – ingenting ”drabbar” oss – utan det är Skaparen som nu skalar bort allt som inte är kärleksfullt mot oss själva. Skaparen skalar och skalar av allt som är i vägen för kärleken – tar oss inåt och inåt så vi når vårt Sanna Större Jag. Som blir till en allt större innerlighet – frihet och lätthet.

***** Se gärna också min blogg Foto och Tankar – länk till höger ❤

CIMG2630

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s