Smälta ihop den Gamla & Nya Världen

CIMG1845 (2)När vi allt mer börjar befinna oss i ”Den Nya Världen” och får tillgång till allt mer positiva känslor och upplevelser – är det verkligen dags att inse att: Vi måste låta hela vårt Jag smälta ihop med den Gamla Världen, vår yttre omgivning. Vi behöver inte delta i en massa gammalt, men vi skall inte ta avstånd från den. Utan bara vara neutrala till den. Vi skall fortsätta ha vårt fokus på det goda inom oss – fortsätta tro på och känna den oändliga Kärlekskraften inom oss – även när omvärlden tar stor plats och vill dra oss bort från oss själva.

Om t ex lugnet störs av oväsen – fokusera på det goda inom och det goda som är på väg att skapas. Fokusera på det vi drömmer om och vill skapa! Se att precis alla – är CIMG2382på väg att vakna och utvecklas! Absolut ingen och ingenting står stilla – allt är utveckling! Även om det verkar negativt, så är det ändock ett steg i deras utveckling. Alla utvecklas – men alla är på olika nivåer av denna utveckling! Alla följer efter – och vissa går före och expanderar Ljuset och medvetandet – i ett oändligt tåg av fallande ”dominobrickor”.

(Om vi fokuserar på ”usch vilket oväsen” – så göder vi oväsendet – vi stänger då av vår kontakt med det goda inom oss och kan då inte ta emot det goda resultatet. Universum ger oss då ofta mer oväsen- tanken ”att det aldrig skall bli lugnt” – skapar det vi vill bli fria från). Att då lyssna på sin ev. ilska och besvikelse, löser upp den inre konflikten. (Inte alltid så lätt, men den enda vägen till befrielse.) Detta gäller i alla former av att andra människor – omvärlden vill stjäla vårt fokus.

CIMG2395Ingen kan kontrollera andra eller sin omgivning annat än tillfälligt – en kosmisk omöjlighet. Har man t ex besvikelse inombords, så ger yttervärlden oss möjlighet att lyssna på den – allt är uppväckarenergier/skapelser. Ingen slump existerar – ingen verklig illvilja osv – bara kärleksfull RENING!!!

Om ev förstörelse ännu sker i Natur och omgivning – fokusera på det goda inom och det goda som är på väg. (Om vi fokuserar på förstörelsen, så göder vi förstörelsen!!!) Vi måste göda det goda för att det skall växa!

Det finns ingen i omvärlden eller några mörka krafter som vill oss illa! Och alla gör precis så gott de kan – ingen gör fel – men man har alltid möjlighet att välja en kärleksfullare befriande väg.

Den Gamla och den Nya Världen ÄR ETT – skall inte separera – alla är på väg.

Kärleken väller fram och gör rent – på alla områden!

CIMG2383

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s