Den naturliga hälsan

CIMG1845Tänk att vi i årtusenden trott att sjukdom och död är något ”naturligt” – att det skulle vara självklart att ‘drabbas’ av olika sjukdomar! Och dessa tankar – har i sin tur alltid skapat just detta!!!!

Men det verkligt naturliga är total kroppslig hälsa – och ett sinne – medvetande som bara tänker och känner kärleksfulla tankar om oss själva!

När man äntligen kommer ihåg Sanningen! – och när man också börjar känna att detta är Sanningen – då faller mycket gammalt bagage bort – man bryter igenom en stor barriär. Även om de flesta av oss ännu dras med olika symptom på det gamla tankefängelset – det begränsande liv som vi levt efter, så måste och kan vi nu bara leva efter det Sanna – att vi är ämnade att vara fullt friska! Vi måste släppa alla gamla tankar om att ”drabbas” av sjukdom – eller åldrande också för den delen.

CIMG2186Allt som ännu kan dyka upp, handlar om rening och befrielse! Kommer upp till ytan för att lämna oss. Och då tankarna skapar allt – så måste vi nu bara fokusera på att vi håller på att skapa en frisk och befriad kropp!

Och som jag sagt förut, det hjälper inte att bara ”äta nyttigt” osv, – även om en sund kost och ett nej till all slag skräpmat och bedövning bidrar – utan om att tänka och känna fullständig acceptans, respekt och kärlek till sig själv. Och fullständigt inlyssnande av allt som vi i djupet känner. Så att fullständig rening och befrielse kan ske. Visa verklig respekt för oss själva!

( All slags bedövning såsom rökning, alkohol mm – för alltid med sig en sjuk kropp – då man hindrar olika känslotillstånd att komma fram, så att de kan accepteras, renas och helas. Eller man låter instinkterna dominera över de andra känslolägena osv. Det gamla Spelet kvarstår och själva Livets ström stryps allt mer. Det är vars och ens livsval – men så ser Sanningen/Naturlagen ut.)

Denna reningens väg – att säga nej till olika bedövningsmedel – gör man För att man älskar och respekterar Sig Själv fullt ut – för att man är värd detta! (inte av några gamla ”moralskäl!”)

Så att vi kan leva Livet fullt ut – med det Sanna Livets Livspuls. (Som inte har något gemensamt med det gamla begreppet ”leva Livet”) I ständig kontakt med oss Själva – och innerligheten i Livet – fullständigt Närvarande.

CIMG2119

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Den naturliga hälsan

  1. Ping: Hög Tid för människors helande | Gunillasolara's Blog

  2. Ping: Transformation – inte sjukdom! | Gunillasolara's Blog

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s