Vi är precis där vi skall vara …

CIMG1845 (2)Jag och massor med andra – både medvetet uppvaknade och andra som inte riktigt märkt att de är uppvaknade – tycker att vi trampar runt i samma gamla fotspår. Att vi gör det vi gjort i åratal – att vi är kvar på samma plats och ställe i livet. Att ”inget händer” – inget nytt. Att vi bara gör våra rutiner år efter år – stund för stund. Men – absolut ingenting står stilla! 

En bloggare som jag råkade läsa, visade besvikelsen på sig själv – att han går samma väg dag efter dag – sätter foten på samma ställen som han gjort i åratal osv. Att han måste rubba sina cirklar … Men för den som är medveten, så inser man att man hela tiden förändras inombords – medan man går där i sina rutiner, så omvandlas varje tanke, varje situation osv till något nytt! Man förhåller CIMG1994 (3)sig hela tiden på ett nytt sätt till sig själv och omvärlden.

När nu vårt Nya Jag skall lära sig leva i den här Världen, måste vi snällt, vänligt och tryggt vänja oss vid vårt Nya Jag. Vi kan inte räkna med att en liten nyfödd skall ut och ”göra stordåd” eller radikala förändringar. Vi måste steg för steg bekanta oss med vårt Nya Jag och den nya plattformen – där precis allting är nytt för oss. Vi tar oss fram genom den gamla världen, men med ett nytt medvetande. Därför är det helt naturligt att vi ännu är där vi är -oftast där vi varit i åratal. Vi slipar vår inre diamant – vi öppnar våra hjärtan – vi lär oss leva med allt större lätthet och allt mindre motstånd – allt mer utan rädsla … precis där vi är.
(Obs – detta betyder inte att den som befinner sig i direkt destruktiv miljö eller fara, inte skall ta sig därifrån! Eller att vi inte kan ‘flytta’ på oss om vi så önskar – utan detta gäller för alla som ”bara” tycker sig ”sitta fast”. Människor befinner sig ännu på många olika nivåer av uppvaknande.)

Det är denna inre utveckling och hemkomst till oss Själva, som är det primära målet – att vara i den fullständiga Närvaron – i full kontakt med vårt Högre Jag. Målet är inte att ”snabbt skapa en ny värld eller ett yttre Paradis”. Paradiset måste först skapas inom oss. Själva NÄRVARON – den ständigt expanderande – är målet!

CIMG2029

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s