När inre soldater poliser martyrer/offer dör – blir det tomt ….

CIMG1445En insikt om att  – när alla dessa inre vakthavare runt hjärtat dör bort – så blir det tomt och sorgligt – ett tag. Vi har varit så vana vid ett ”tryggt helvete”, så det känns som om ”hela livet är slut”. När stora delar av vårt gamla Jag dör bort, så känns det självklart som att vi blir ensamma, övergivna, tomma, orkeslösa mm. Inre soldater, poliser har ju oftast haft en stor plats och uppgift inom oss. Att hålla kontrollen, försvaret, angreppsuppgiften för att försöka ”få övertaget” över andras uttryck, så att de inte ”kommer åt” oss själva osv.

Rollspelet som martyr och offer har ju också haft sin uppgift – som skydd för att bl a inte släppa fram sin egen kraft, ilska mm – rädslan för ”vad skall andra då tro om mig” osv.

CIMG1626 (2)Att alltid – ofta ställa upp för andra – tänka på/bry sig i hela världens offer och problem – i stället för att lyssna på sitt eget inre osv.

Massor av roller/inre aspekter dör nu bort och det känns naturligtvis som att vi mer eller mindre förlorar oss själva. Vi fungerar inte längre som vi har brukat göra. T ex har de manliga aspekterna börjat känna efter och vägrar slava. I stället kan det bli lite tafatta försök till nya vägar och förhållningssätt – inte så perfekt ännu, men helt klart på rätt väg.

Och när dessa inre väktare och offer dör, så letar vi ofta ännu efter gamla förklaringar till tillståndet. Tankarna går i gamla banor om hur allting borde vara och hur det skall gå framåt.

CIMG1652Men ingenting kan längre gå framåt genom gamla tankespår. Vi måste släppa taget och låta Nuet fullständigt leda oss. Vi inser då att precis allt måste ske med någotsånär lätthet och glädje. Att lyssna på Nuet – där vårt Högre Jag kan komma igenom och leda oss – gör att vi kan slappna av och förstå att:
Allt vi leds till – att vara stilla eller göra något – bara kan leda till vårt allra högsta bästa. Att pausa när det inte känns roligt längre t ex.

Bara i/genom tomheten kan det Gudomliga/Högre Jaget/Anden komma igenom.

Alla dessa roller/aspekter har haft stor plats i vårt inre – men bort försvinner dom … och vi blir till synes ”små” – inga muskler, mentala eller fysiska – men i stället kommer den äkta kraften fram undan för undan. Den som har hela Källans Urkraft med sig.

I tomheten kan äntligen Vilan komma fram. I tomheten kan vi på allvar Överlämna oss till det Gudomliga. Inse att vi är totalt omhändertagna och älskade och vägledda – bara vi släpper taget och kontrollen. — Den stora avslappningen. Slut på kampen.

CIMG1647

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s