Mobbarnas fula tryne

CIMG9986 (2)Mobbarna försöker nu med fanatiska gamla maktmuskler att försvara sina översittar- och överlägsenhetsfasoner. Finns absolut ingen egen insikt hos dom. Det är en i det närmaste 100-procentig utprojicering av det egna mörkret på andra. Precis såsom islamister och liknande gör.

Och – alla dessa har på ett sinnessjukt sätt satt på sig begreppet ”de goda” – fastän de just manifesterar själva ondskan. De använder våld, förföljelse, ljug/förtal, högtalare osv. De är de som skriker, larmar och dömer högst. – Medan alla deras offer/utsatta aldrig tar i med några muskler, högtalare eller höga röster, utan alltid talar om sin sanning utifrån sin egen upplevelse – sina hjärtan.

Beteenden som troligen 95% av de utsatta/mobbade aldrig skulle göra mot andra!!! Sådan elakhet ligger fjärran från de flesta drabbade. Själva det beteendet känns som från en fjärran planet – en sådan hårdhet, kyla och hänsynslöshet är de drabbade inte skapta med. Och då mobbarna vet att de varken får knytnävar eller fulspel tillbaka från dom, så blir de ett tacksamt byte. Men – de mobbade har sin fulla mänskliga rätt att ge tillbaka med liknande mynt, men det är ofta svårt att göra just p gr a att det inte finns mycket inre stöd för det.

Mobbare talar genom högtalare, media, muskler, predikstol, folkmobb osv – De utsatta talar helt ensamt från den egna upplevelsen – det är oftast ytterst ojämlikt. Att mobba öga mot öga är de flesta rädda för.

Det som nu sker är mobbarnas fanatiska kamp att komma ifrån sig själva – för de har så mycket hat och illvilja inom sig, så de gör allt för att fly genom projicering.

LionpictSjälvklart finns det en högre mening med att alla utsatta skall få upp all sin sorg och utsatthet till ytan, men mobbarna måste kläs av in på bara skelettet. De tillhör absolut inte de goda!

Bland dessa ”goda” har vi också många ”kristna” – de som aldrig blivit ”frälsta” på riktigt,, utan bara anammat vad man skall döma ut. De som aldrig överlämnat sig till varken Gud eller Jesus, utan bara lärt sig en massa ”regler”.

Alla dessa mobbare har ett djupt förnekat eget inre mörker.

Sverige är mobbarnas högsäte – I Sverige skall man ännu inte låtsas om vad som sker – skenet – det låtsas”goda” är viktigast. Ett grundmurat förakt för allt som andas svaghet! Och få vågar ännu tala om ”att det gör ont”!

Geronimo

Geronimo

I Sverige gäller ännu att ”få makt” över andra – för att inte själv framstå som svag! Och så upphöjs man av alla som också är rädda för sin svaghet. Det ger en konstlad ”kick” att vara med i mobben. Ett tillfälligt rus helt enkelt. Just då är man inte ensam med sitt självförakt. En bedövning precis som alkohol, narkotika, cigaretter mm, Eller man vill inte låtsas om att något sker, man ”ser inte”. för ”då kan man ju själv bli utsatt”.

Att höra till massan och alla dess ”tillåtna” uttryck gäller – rädslan för ”straffet” är enormt. Att få fokus på sig om man inte ingår i massans mobb – det blir synnerligen ojämlikt och utsatt – om man inte redan tagit sig in i maktens olika korridorer eller har ”mycket pengar”.

Mobbare hävdar alltid sin ”rätt” till sitt maktövergrepp – de hittar på massor med anledningar att just få ha makt över andra – egentligen bara baserat på att det är de som har ”rätt”. Utan några som helst mänskliga hänsyn. De vill ha kontrollen i samhällskroppen. En ”överlägsenhet” som egentligen grundar sig på ett mycket djupt självförakt. Så mycket förakt så att de till slut kommer att ta död på sig själva – och det får de för mig i denna stund gärna göra. Jag är innerligt trött på alla dessa onda.

CIMG1356

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s