När allt blir synligt

CIMG9986 (2)Till slut – eller vid en fas i uppvaknandeprocessen blir nästan allt synligt. Min Ande förklarar att åtminstone jag nu ser – är vaken för Helheten. Och många uppvaknade är nog också i den fasenAtt med öppna ögon och känslor se och känna – som min Ande säger – ”morötterna och strykrösterna” – dvs både känna att det goda är på väg och att möta/känna de stoppande rösterna som vill ge ”stryk”. Att det inte kan bli värre ”stryk” än så här – att se/känna att stopp- och strykrösterna inte längre kan stoppa mig. Jag kan nu på allvar se/känna dom som ”program” och som inte har med Sanningen att göra.

11Stryk är ju det lilla Barnets upplevelse av att bli hotad och straffad – av auktoriteter/föräldrar/de som har makten – av omvärlden – att inte ha gjort ”rätt” – att inte duga – att det är ”något fel på mig.” Den första tidiga ursprungsprogrammeringen. (i nuvarande liv).

Att möta div. stopp – och stoppen väcker automatiskt upp olika skuld- mindervärdes- besvikelsekänslor – rädsla  – och att då säga/tänka/känna – ”jaja – försök inte – det där är inte sant längre!!!” Att den första instinktskänslan av fara/rädsla inte har någon bärkraft längre. En seger – även om rädslorna ännu kan dyka upp, så tonar de snabbt bort. De tillhör bluffspelet. Att våga vara stilla och känna!

Och samtidigt känna att också drömlivet finns medatt upplevelsen nu kan ta in hela spannet (det positiva kan vi dock inte helt ta in, då vi inte har någon erfarenhet av det ännu). Vi har ju aldrig upplevt det på Jorden. Vi kan bara referera till hur vi enl gamla mått kan bli lyckliga.

När många av oss nu ”hoppat” – trodde vi att det gamla skulle vara borta – men vid så stora kvantumhopp följer också vissa rädslor med – och då måste vi genomleva/genomlysa också dom. Och vi är i full expansion – framåt – uppåt.

9

Elsa Beskow

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till När allt blir synligt

  1. Ingela Lövgren skriver:

    Mor och dotter som är på väg i uppvaknande. Du har så rätt i allt du skriver och är så glada för att du fortsätter med din blogg! Utan den hade det varit mycket som vi inte förstått, du tydliggör! ❤

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s