Varför det mesta synes gå ”åt fel håll”

CIMG9267 (2)Apropå all denna hopplöshet som synes bland så många som är aktiverade i samhällsspelet – ett inlägg för nyuppvaknade.

Bland massor med svenskar  existerar en mer eller mindre känsla av hopplöshet  – vart samhället och Världen är på väg. En del ilska finns ännu kvar, men den mesta ilskan är nu uttryckt och kvar blir en uppgivenhet. Man förstår inte vad som hänt med samhällskroppen och de styrande. Man tror att allt är på väg ”mot helvetet”.

Men – den stora förklaringen är att de flesta ännu söker efter lösning I FEL RIKTNING!!!!

Man söker bl a träna och äta nyttigt för att få en lösning. Man försöker kanske banta… Man letar och hittar mörker, efter mörker och mörker om igen i samhället. Och det är en viktig fas i uppvaknandet – att lysa upp. Men inte i det oändliga – för det kan bara ge mera hopplöshet! Och att projicera – skylla på andra, kan aldrig ge lösning på några problem!

Människor måste börja inse – att lösningen hela tiden har funnits och finns tillgänglig. Man måste inse att PRECIS ALLTING skapas av oss själva – genom vad vi tänker och känner. Vårt inlärda TANKEPROGRAM är ”boven” i det hela..

CIMG1247**Den Gudomliga befriande lösningen ligger helt nära och är tillgänglig för alla! ** utan undantag.

Vi har i tusentals år gått efter ett inlärt tankeprogram som säger att vi måste döma ut vissa delar av oss själva – bl a har känslorna dömts som mindre värda. Intellektet har fått dominera – den vänstra hjärnhalvan har dominerat den högra. Därmed har massor med dömande tankar accumulerats inom oss. Dömande av oss själva – dömande av vad vi egentligen känner. Att det skulle vara något fel på oss bara för att vi känner si eller så. Men – vi är alla skapta utav Skaparen med just dessa känslor och de är absolut inget misstag av Skaparen.

Genom att både uttrycka och acceptera alla våra känslor och uttryck, förlöses den låsta livsenergin och vi kan börja försoningen med oss själva.

Det finns ingen dömande Gud – allt har varit ett inlärt Spel som vi gått med på att spela – tills det var dags att åter vakna upp och komma ihåg – att allt det som är VI – är skapat utav den Oändliga Kärleksenergin. Energi som enbart tar olika uttryck genom att manifesteras på olika frekvenser.

Att det är Skaparen bakom precis allt – som orkestrerar alla scenarier! – Vi är inte skyldiga till något. Men självklart måste var och en ta ansvar för sitt eget uttryck och liv.

Och!!!
*** Att det är våra inre krig som skapar yttre krig.
*** Våra inre förtryckarröster skapar yttre förtryck.
*** Inre våldtäkt på självet skapar yttre våldtäkt.
*** Inre sjuka dömande tankar skapar ”sjukdomar”.
*** Förtryck av det feminina inom människan skapar kvinnoförtryck.
*** Inre förljugenhet (att inte låtsas om sina mörka röster) skapar yttre förljugenhet.
*** Inre bedrägliga röster o tankar skapar yttre bedrägeri.
*** Inre piskande röster skapar yttre piskande auktoriteter och lagar.
*** Inre tvingande röster skapar yttre tvång från samhälle och auktoriteter.
*** Inre martyrprogrammering skapar mobbning och förföljelse – skapar ”syndabocken”.
Syndabocksprogrammeringen har varit en gudomlig uppgift i det gamla Spelet – för att bära andras bördor/mörker -så att illusionsSpelet kunde spelas – MEN är menat att nu fullständigt upplösas – då alla får ta ansvar för sitt eget mörker!
*** Inre absurda förvridna program hos alla människor skapar det nu synliga absurda i det yttre!
Osv osv ..

All yttre negativ skapelse för personen – är en gåva för att uppmärksamma vad han/hon har för inre tankeprogram!!!

CIMG1258Det är det patriarkala mångtusenåriga tankeprogrammet som har styrt både vårt inre och vårt yttre. Vänsterhjärnans dominans över den högra – logiken – orden har fått styra över känslorna – och omöjliggjort att känna efter vad vi egentligen känner. Musklernas dominans över hjärta och känslor mmPrästerskap och andra yttre auktoriteter har fått styra över oss. Och detta gamla system drabbar både män och kvinnor!!! Det handlar om själva systemet – strukturerna för hur vi gör mot oss själva och hur vi skall leva och verka tillsammans. Genom vänsterhjärnedominans blir alla perfekta slavar!
(Allt har ingått i Spelet – men är inte menat att fortsätta!) Det är detta som är Paradigmskiftet som nu sker.
Att kämpa för det gamla systemets bevarande kan aldrig ge någon Frihet och Livsglädje! Det är ordagrant – dödfött.

När man förstår att man själv har tillgång till lösningen på alla problem – har man äntligen hittat vägen till total frihet. En del jobb återstår – man möter sina nedtryckta rädslor – bl a genom att man testas utifrån. Men yttre auktoriteter faller bort undan för undan.
Och att alltid återkoppla till sig själv och inse – ”det här har jag skapat – det är inte omvärlden som vill mig illa”. ”Omvärlden vill bara få fram min nedtryckta rädsla.”
Skaparen är bakom alla ”tester” – vill skala av mig allt som är i vägen för kärleken till mig Själv.

Genom att söka i rätt riktning – inåt sig själv – så löses hopplösheten upp och man inser att man har ALL makt inom sig själv. Och att allt har ett gott syfte!!! – vi skall äntligen bli befriade ur det mångtusenåriga Slavspelet. Det som har delat allt och alla mitt itu, genom att döma ut stora delar av vårt inre Jag. Som separerat oss som medmänniskor. När man inte dömer sig själv mera – kan man heller inte dra till sig något negativt från omvärlden!!!

I det inre finns inget verkligt ”förnuft” – bara ett otroligt mixat program av s k ”ont och gott”. Men ändå finns det en gudomlig väg planerad för oss så vi kan ta oss ur det hela!!!

Andra inlägg på likn tema
https://gunillasolara.wordpress.com/2012/12/31/ingen-styr-over-dig-allt-ar-en-illusion/

https://gunillasolara.wordpress.com/2013/02/24/hela-yttervarlden-skapas-genom-manniskors-tankar-och-kanslor/

CIMG1219

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s