2:a och 3:e Vågens uppvaknande

CIMG9267 (2)Ett inlägg om själva grunderna i uppvaknandet – för de som ev.är relativt nytillkomna på min blogg.
Nya vågor av uppvaknande sker i accelererande hastighet.  Men många söker ännu i de yttre förhållandena. Dit hör alla som försöker ”bota” sig själva eller ”leva hälsosamt” mm, En bra början, men till slut måste alla inse – komma ihåg att allting skapas inifrån och ut – genom vårt tanke- och känsloprogram!

Att leta efter att ”gluten” ger det eller det besväret – att chemtrails gör oss sjuka – ”allergi” av alla de slag osv osv är klara återvändsgränder.

Det spelar väldigt liten roll om man springer flera mil i veckan och känner sig ”duktig” eller om man bara försöker äta ekologiskt, giftfritt och ”nyttigt” – spelar ingen roll om man ”håller diet”, äter ”lightprodukter” och annat – man ”drabbas” ändock av div. sjukdomar, olyckor, allehanda motstånd, besvikelser och sorger.

CIMG1257 (2)För – man springer hela tiden ifrån sitt innersta Själv. Man låter den vänstra hjärnhalvan, de maskulina energierna dominera över den högra /de feminina aspekterna – logiken får dominera över de sanna känslorna – man försöker ha illusorisk kontroll. Man lyssnar inte på sina verkliga inre behov.
Man utgår ännu från det gamla programmet – det gamla paradigmets – 3D tankeprogrammet – där man tror att allt styrs utifrån. 

Köttätande göder bara det gamla tankeprogrammet – det inre krigandet – bibehåller det barbariska i våra gener – leder till splittring och nedbrytning i våra celler – mot döden. Grova lägre energier drar oss ner mot Jorden och döden. Så länge man äter kött, så får man alltid räkna med att kriga. Men den man krigar mot är alltid Sig Själv!!!

Det är inget fel att ”äta nyttigt” – men enbart detta kan aldrig hålla oss friska eller göra oss lyckliga, fria  och fridfulla. Och allt som kallas ”lightprodukter” och likn. är verkligen inte nyttiga, för de har tagits ur sitt ev. harmoniska ursprung – helheten har splittrats och fått andra, ofta ohälsosamma tillsatser. Och blir inte kompatibla med vår kropp.

CIMG1303Att köra över sin kropp och träna och springa – i stället för att lyssna på känslorna som kommer fram när man är stilla – är en fanatisk väg, försök till kontroll – som bara kan misslyckas. (Självklart skall vi röra på oss, men det måste ske med glädje!)

Det viktigaste är att vi skall bli avspända – avslappnade i vår kropp. Bara i en avslappnad kropp kan energierna flyta kärleksfullt!
Och avslappnade blir vi när det inte längre krigas inom oss – när vi lyssnat på alla våra inre nedtryckta aggressioner, besvikelser, längtan, sorger mm. När vi är försonade med oss själva.

När vi lyssnat på vårt inre Barn – som alltid funnits i botten av oss själva. Detta Inre Barn som ibland kan te sig som ”Djävulen” själv – dels för att det blivit stampat på och aldrig lyssnat på – dels för att få oss att sluta med en massa destruktiva sökanden åt fel håll. (Yttre barn kan ibland visa upp spegelbilden av detta för oss) Så bakom ev motstånd ligger oftast vårt Inre Barns sorg och längtan efter att bli omhändertaget.

Till det kommer förstås att vi måste sluta att bedöva oss på allehanda vis – med alkohol, cigaretter, mat, skval, masker (yttre och inre smink) och distraktion av alla de slag mm mm

Från uppvaknandet av det geopolitiska spelet i Världen och vad vi gör och gjort med våra kroppar i Spelet — blir nästa steg Det Andliga Uppvaknandet. Att inse att vi är andliga varelser som genom en kropp – en form, experimenterar hur det är att leva på den här Planeten — och att vi till 100% är skapare av våra egna liv, vår personliga verklighet, vår kropp och hela samhällsspelet – genom vad vi tänker och känner inom oss!!!

Genom denna insikt och genom att lyssna på vårt inre Spel – omvandlar vi oss Själva och Hela Världen!

Och – trötthet ingår ofta i denna transformationens – nedbrytningens tid – så
‘tupplurar’  ingår.

CIMG1291

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s