I de Brustna Drömmarnas vallgrav

jag1 (3)Massor av svenskar – men också många av de invandrade mänskorna – simmar ännu i de brustna drömmarnas dike – vallgrav – eller skyttegrav.

Många av de invandrade – kanske mest bland alla de som kommit tidigare år – men också många av de nytillkomna – kom – flydde till det som de trodde skulle ge dom den frihet och livsglädje de sökte. Men som nu nästan drunknar i den sörja av just det dom flydde från. Ondskan följde efter dom – förtrycket återkom – bara lite mera dolt och sofistikerat invävt i ”det tolerantaste landet på Jorden”. Afrikanska kvinnor som kom hit i jeans – måste nu bära burka – ett talande exempel på det patriarkala förtrycket som gavs plats – även i ”Världens mest humana land”! Ett land som inte försvarar och stödjer kvinnornas mänskliga rättigheter och inte heller upplysta mäns mänskliga rättigheter.

CIMG1200 (2)I mitt inre såg jag – en invandrad kvinna – hon reste sig upp och spelade underbar flöjt – melodin lyfte som en Condorfågel mot himlen – men tvärsigenom henne (bakifrån) kunde jag se hennes tårfyllda ögonen. Jag insåg att även hon hade samma Dröm som jag liksom massor med andra både svenskar och andra på Jorden.

Drömmen om Det Goda Livet – Det Goda Landet har vi inprogrammerat inom oss – den ledtråd som skall leda oss rätt – tillbaka till vårt Hjärta – till det sanna Livet. (Dock måste vi inse att inte alla har åtkomst till den Drömmen – en del av de mest krigiska har inte det programmet helt enkelt – de är här för att spela ut det allra mörkaste ur mänsklighetens djup, för att sedan lämna Planeten.)

Men bland de invandrade finns det även många som var ganska uppvaknade när de kom hit – och deras längtan efter Det Goda Livet, har ännu gett dom en djup besvikelse över styrningen i landet Sverige.
Där ingår förstås massor med – av islam förtryckta kvinnor – som hoppats få leva sina Liv på sina egna villkor. Deras födslorätt!

CIMG1204Massor av svenskar är besvikna – liksom många invandrade. Med massinvandringen kom då också alla de med egna agendor – som inte fått den makt de önskade i det gamla landet och som hoppades få det här. (”småpåvar” som ville bli ”storpåvar” mm). ”Kränkta” män som vill få mera makt. En patriarkal struktur som enbart är uppbyggd på att härska över andra. Där unga män inte vet om något annat än kampen efter makt.

Men även många svenskar är ganska långt ifrån Drömmen – de kämpar allt mera aggressivt genom att projicera ut sitt mörker på andra. Försöker ha och få kontroll över allt och alla.

Men – som sagt – Drömmen om det Goda Livet är det viktigaste. Vi måste odla den i stället för att odla alla besvikelser. För det vi fokuserar på – blir det som skapas!

Synen av den flöjtspelande kvinnan gav i alla fall mig mera hopp – då insikten om att själva Drömmen också finns hos många av dom.

Vi måste odla Den Goda Drömmen – Det Goda  Livet – Det Goda Landet!
Där alla är Fria – där Livsglädjen segrat – där alla vill sig själva väl och därmed också alla andra – där alla är snälla och respekterar varandra – där alla lyssnar på sitt Hjärta och dess vilja och önskningar.

CIMG1210

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s