Tiotusentals år av destruktivitet

jagMin Ande påminner mig igen om detta – att denna vår programmering har fått verka i tiotusentals år. Och att vi nu måste ha ”lite” tålamod med reningsprocessen. Otroliga djup av strider, våld och splittring finns i vårt inre. Och ju äldre vi är som själsvarelser, desto mera djup splittring har vi deltagit i – desto större mängd energi har vi tillfogat i Spelets splittrande program. Och desto kraftfullare känslor finns inplanterat däri. – Och som blir till vibrerande Liv när de neutraliseras och transformeras. Samtidigt kommer vi förstås också närmare vårt Hjärta och vårt Sanna Själv – kopplar upp/in oss allt mer till Källan

Det är alltså inom oss som upplösningen – försoningen måste ske. Samtidigt har förstås också det speglande yttre våldsspelet sin funktion – som uppväckarkrafter av alla de slag. Och de som står upp för Sanning och upplysning ”där ute” gör just sitt arbete i Spelet – på just den nivån av uppvaknandet.

CIMG1193Så det som till det yttre verkar ganska hopplöst är förstås helt i sin ordning – mörker efter mörker väller upp – sanning efter sanning väller också upp Och allt balanseras i sitt nuvarande läge.

Precis som i vårt inre – där våra inre aspekter får lära sig att balansera och neutralisera varandra – på den nivå de allra lägsta aspekterna just nu är. Grundplattformen balanseras. Därmed är det ännu oftast inte så mycken Bliss – utan vi får lära oss att acceptera vårt nuvarande bottenläge. Alla inre familjemedlemmar måste samsas på något sätt. Ingen får något övertag. Inte heller de förut ibland förekommande Gudomligt högre aspekterna, som gav en liten paus från det jordiska. Men vi lyfter nu upp vår grundplattform dag för dag – stund för stund.

Vi måste acceptera hela vår bottennivå -där olika feminina  och maskulina aspekter måste lära sig att samarbeta och visa omsorg om div egna barn.  Och samtidigt inte längre t ex ”ta hand om andras barn” (som ju sker lika mycket i det inre som i det yttre – när vi ömkar oss och försöker vara mödrar och fäder till andra i stället för till oss själva.) Inte längre ömka oss över olika situationer och lidanden i Världen.

Det viktigaste ställningstagandet nu är – att släppa taget om det mesta – och gå vidare. (Vara i ev känslor en liten stund och sen släppa taget.)

CIMG1198

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s