Mörkret tvingar oss att hoppa

CIMG9267 (2)

Vill dela med mig av en bild som min Ande gav mig innan jag steg upp i morse. Som kan vara lite till hjälp för att förstå vad det faktiskt är som sker – under ytan. All denna förskräckliga negativitet, absurditet, blindhet och allsköns tokerier.

Alla mörka krafter knuffar oss – tvingar oss att hoppa över till den Nya Världen – den Goda Världen. För till slut blir det så jobbigt att öht röra sig bland alla dessa, att vi inte står ut där längre. Därför blir mörkret bara allt mer absurt och de som förnekar och vill stoppa all upplysning försvarar allt mer panikartat sin gamla världsbild och sin fanatiska vana att projicera och skylla på andra. Man ljuger och svartmålar allt vad man kan – för de är förstås djupt trängda och inträngda i sina hörn av det gamla.

Bilden talar ganska klart för sig själv tycker jag..

CIMG1184

Och självklart kan alla uppvaknade som blir knuffade och ofta svävande ”i luften” mellan världarna känna sig ytterst osäkra och utan någon som helst mål i sikte. Men det är inte ev mål som är ”målet”, utan att helt och fullt leva i Nuet. Så – mörkret hjälper oss att göra Hoppet – hjälper oss att åter börja hoppas igen. Då vi förlorat all vår gamla överansträngningskraft att göra saker – förlorat den våghalsiga och förtryckande kraften som alltid ”körde över” alla mjuka känslor inom oss, så känner vi oss ofta handlingsförlamade – för vi känner inte igen oss.

Men kraften finns inom oss – att steg för steg nu börja vår nya vandring på Jorden – på helt okända stigar. Där inga gamla tanke- och handlingsmönster ger gamla beräknade resultat. Utan Tilliten i Nuet är den som skall leda oss framåt. Och där det viktigaste är hur vi känner i varje stund – inte ev resultat och likn.

Ju mera Tillit – desto lättare blir allting – desto mera är vi i Flödet.

Och även om vi skulle ramla rakt ner ”i sprickan” – så både finns det en bro där och samtidigt smälter världarna ihop där nere – så det leder ändock in i den Nya Världen.

ALL IS WELL – AND PERFECT – just Now

CIMG1174

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s