Uppvaknandetåget ökar farten och blir allt mäktigare

CIMG0850Uppvaknandetåget blir allt kraftfullare – drar med sig allt bredare lager av folket. ”Folket” köper inte längre lögnerna och förslavandet. — Men med fanatiska maktmuskler försöker nu det gamla systemets försvarare och makthavare att – också ändra lagarna inom det döende systemet – enbart till sin egen fördel. Som att mitt i Monopolspelet hitta på egna regler som de andra sen måste följa. Regler som bara gynnar makten.

Ett döende system som kämpar i en fanatisk dödskamp – alltså mot sin egen död. De snurrar in sig allt mer i det gamla lagsystemet, som inte har någon som helst förändringskraft. Det systemet får ingen mera energi från Kosmos. Det kan bara dö.

Och detta i den dödfödda kampen för att förhindra allehanda sanningar att bli sedda och erkända. För att försöka förhindra att deras ytliga plattform som de byggt upp hela sin identitet på, skall bli synlig och inse att den nu helt löses upp. All deras trovärdighet löses upp, undan för undan då den inte bygger på Sanning!

Bara Sanningen kan överleva – Bara Sanningen får Universums hela kraft. Bara Sanningen leder till Friheten och Kärleken.

CIMG1050Att det mesta synliga ännu rör sig på en politisk nivå, är precis som det skall vara – just nu. Att vi nu har ett vad som kan kallas – politiskt inbördeskrig, då man krigar om vilken världsbild som är sann – på en mental ordnivå och med troligen de mörkaste känslorna omvandlade – är helt i sin ordning.  Människor har vaknat upp känslomässigt – dvs Gudinnans energier har starkt aktiverats och det andliga uppvaknandet smyger sig fram igenom och underifrån allt detta yttre som händer.

Och förstås – allt ”där ute” är en spegling – en skapelse utmynnande från människors inre uppvaknande och krigande med sig själva.

Min nattliga syn som bekräftar att alla är på väg:
Jag går ner i källarvåningen på ett jättehus – där går mängder av hukande blundande människor. Sen ser jag att de går uppför trapporna – på led och böjda och blundande – hållandes i varandra – som stöd.. Själv går jag ensam både upp och ner – med öppna ögon – lite rädd, men går ändå.

Eftersom jag har kontakt med hela det kollektiva, så berörs jag på olika sätt av allt som händer) Denna blundande våg av uppvaknade är alla de som kämpar modigt för att upplysa mörkret.

Och vi får se vad som sen kommer – då min vägledning meddelade för några dagar sen då något började läggas på rätt plats i ledet – att – ”på fredag lördag söndag smäller det”…

Kollektivet och Sanningen är på väg – omöjlig att stoppa.

CIMG1029 (2)

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s