Hela Världen – i Sverige

CIMG0850Plötsligt kom insikten – självklart måste ”hela Världen” komma till Sverige!

Eftersom här i Sverige finns ju redan  alla mänsklighetens olika aspektertankemönster – medvetande. Även innan massinvandringen började. Det har jag ju vetat i 20 år minst – men inte förrän nu trillade poletten  ner helt tydligt. Ett kärleksfullt genombrott.

Men allt har ju legat i vårt undermedvetna och hållits nere genom en stor kontroll av känslornas alla uttryck. Därför har det behövts alla dessa inkommande som visat upp alla destruktiva tankemönster helt tydligt. Alla raser och folkslag finns representerade här.

Förutom allt det absurda styrandet och förnekandet från ”makten”. Och det är inte detsamma som att man skall fortsätta låtsas att destruktiviteten inte finns här!!!  – utan gränser måste självklart sättas för allt som är emot Livet!!! Men allt är ett Gudomligt pussel och är bara helt naturligt – hela förloppet. Det är inget fel i att det blivit så!

Men det är heller inte detsamma som att massinvandringen måste fortsätta!!!! Hur fortsättningen kommer att se ut – det vet bara Skaparen och de på Högre frekvenser som kan se allt i Nuet ovanifrån.

CIMG0807Vi har massor med yttre våldtäkter – eftersom massor med våldtäkter pågår i människors inre – massor med kvinnoförtryck i det inre, de feminina delarna – känslorna har förtryckts väldigt hårt, för att kunna bli duktiga slavar! Vad vi egentligen har känt när vi tvingat oss till allsköns tvång, för att vara till nytta, göra rätt för oss, få ihop pengar till överlevnad osv.

Vi har alla fullkomligt kört över och övergett vårt Inre Barn. och ibland våldtagit även det Barnet. Och den övergripande staten – auktoriteten har haft ett järngrepp om oss.  Och Barnen både inre och yttre försöker man ännu boxa in till att bli fortsatta lydiga slavar. — Ja vi har mycket som ännu leder åt ”helvetet”. Men det förändras först individ för individ – och till slut måste hela det gamla systemet rämna. Vi är många som går före och som befriat oss.

Allt eftersom människor tar Ansvar och försonas i sitt inre – kommer den yttre destruktiviteten att upplösas – för det finns då inte längre någon lågfrekvent energi som kan skapa och göda detta!!! Det finns då inte längre något ”behov” av den.

CIMG0914Sverige har ju som kosmisk uppgift att försonas med hela mänsklighetens absurda Spel enl det gamla paradigmet. Försonas med sig själva – försonas med sitt eget inre – individ efter individ. Vi har i medvetandet också förmågan till Balans mellan alla dessa uttryck. Vårt ”lagom” hjälper oss. Därför är det heller inte troligt att folket kan samlas till några större våldsamma protester eller demonstrationer. Vi har ”för många” balanserande tankar inom oss. Men att väcka alla våra känslor är primärt i uppvaknandet. Det är inget ”fel” på ”oss” bara för att vi inte protesterar högljutt på gatorna! Vi är inte riktigt skapta – programmerade för det.

Hur skulle vi annars kunna försonas med oss själva – om inte uppväckarkrafterna flödade in. Vi skulle ha gått här i vårt ”trygga helvete” i fullt fortsatt slaveri – och fortsatt att överlämna allt till yttre auktoriteter. Låtit ”samhället” ”ta hand om” oss osv. Vi skulle gått sönder av all nedtryckt ilska, besvikelse osv. Och vi skulle aldrig fått kontakt med all sorg som ligger där under ilskan! Det svenska vemodet – landets djupa sorg (som man trott varit en naturlag – men är ett resultat av ett djupt förnekande av Självets rättigheter och Gudomliga Kärna – att alltid tvingas till att ”älska din nästa mer än dig själv”). Vi skulle skapat mer och mer sjukdomar osv  eftersom slaveriet tagits till sin ytterlighet (i tron att detta också varit en naturlag – att lyda all slags auktoritet – och sträva efter mer och mer materiella ting och ytlighet, för att fly från sorgen inom..) (Många har ännu kvar att ”gå in i den väggen”)

Därför har nu en massa sjukdomar kommit upp till ytan – för att helas genom självkärlek – eller till att bli till en transition in i Ljuset på en annan nivå.

Vi är alltså i ett läge där massorna till stora delar har vaknat upp rent känslomässigt – jag vet inte nästa steg men – det andliga uppvaknandet ligger ”på linjen”. Och där är vi ju många som går före och visar vägen.

Sverige är ett litet Jordklot i sig! – Här finns ALLT! För mig blir detta till en kärleksfull insikt.

Surrender – ALL IS WELL

CIMG0835

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hela Världen – i Sverige

  1. Reblogga detta på Gunillasolara's Blog och kommenterade:

    Det här inlägget känns fortfarande väldigt behövligt – mitt i all desperation över flyktingar hit och dit. För att balansera hela scenariot.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s