Den absurda verkligheten är till för att väcka oss!

CIMG0861 (2)Precis ALLT det absurda och upp-och-nervända som sköljer genom samhället och världenhar som uppgift att väcka oss ur den djupa medvetandesömnen! Det är absolut inget verkligt fel i allt detta. Förstås är det negativa jobbigt på många sätt – men bara så länge vi förnekar att det speglar vårt inre och att den slutliga lösningen bara kan ske inom oss!!!!

Det kan absolut inte vara på annat sätt – just nu – för det är  det ser ut i människors inre!

Allt som vi ännu berörs av har sin motsvarighet i vårt eget inre. Det är olika fördömanden, sår, övergivenhet, splittringar, övergrepp och allmän dysfunktion i vår inre Familj – mellan våra inre aspekter.

Våra yttre makthavare och styrande beter sig ofta ”helt galet” i vårt tycke – och det sker just för att väcka olika saker inom oss. Mycken ilska t ex är nedtryckt i den svenska Folksjälen och den måste ut och accepteras. Mycket klarspråk måste ske – för att befria Själen – så att rädslorna upplöses. Mycket offer och ”din nästa är viktigare än du själv” har begränsat individens eget livsutrymme. Mycket mycket fördömande av andra – den svenska folkdomstolen – som utmynnar från ett djupt dömande av inre aspekter. Alla vaktar på alla. Som sagt-  allt detta utmynnar från vårt inre Spel och programmering. 

CIMG0893Inget annat land har en sådan folkdomstol!!! Inget annat lands kollektiva Själ har en sådan komplex och splittrande dömande programmering. Det är vår uppgift i Spelet att lösa upp och försonas med allt detta! Vi har en vägvisande Helhetsuppgift. Andra länder har sina delprogram – men vi har Helheten!

Och makthavarna speglar också ofta våra inre makthavare som styr och förtrycker. Men under allt det förtryckta finns all vår sorg, rädsla, besvikelse mm – och det kan bara lösas upp när vi blir stilla och böjer oss och lyssnar på vad ”makten” vill ha fram, som är gömt inunder t ex ilskan och maktlösheten. Därunder ligger allt det som vi genom Spelet tryckt ner och inte vågat/fått släppa fram. Längst in finns vårt Inre Barn som fått utstå all denna övergivenhet och ibland förnedring, våldtäkt  mm. Allt det vi kört över för att passa in i det splittrande Spelet. ”Den här känslan är godkänd men inte den” osv.

CIMG0898Precis varenda liten och stor ”tokighet” i den yttre Världen – som vi berörs av – har en uppgift att väcka och medvetandegöra vad som pågår i vårt inre. Vi skulle inte beröras om det inte fanns oförlöst i vårt inre!!! Tokigheter i det yttre matchar tokigheter i vårt inre. Energierna – lika dras till lika är naturlagen.

Självklart gäller detsamma för de ev ”motgångar” och besvikelser som vi möter i vårt personliga liv. – Det är bara kärleksfull rening. Aldrig någonsin är det någon ond eller yttre makt som vill oss illa!!!! Men vi skall alltid stå upp för oss själva och vår Sanning.

Det handlar nu om en total rening och upplysning nere i vårt eget mörker. Därifrån utmynnar sen den Nya Skapelsen – den som vill oss Själva (och därmed också alla andra) det allra bästa. Den som inte längre dömer individen på något sätt. Den som skapar den snälla, välvilliga och kärleksfulla Världen (inte mesiga – utan med kraftfullt vibrerande Liv) – Vars och ens verklighet – som kärleksfulla öar – som till slut flyter samman och bildar land efter land.

Världen är inte på väg ”åt helvetet” – utan precis tvärtom. Vi är på väg ut UR helvetet! Och då måste vi på vägen ut, möta många delar av oss själva som fått utstå förtrycket. Men vi har nu i och med detta, Kraften och Ansvaret att i stället skapa det Goda Livet – genom att ta hand om oss själva – först och främst. Lyssna på vårt sårade inre och äntligen komma hem till oss Själva. Och ju klarare det blir i vårt inre – desto mer Ljus och Kärlek fylls på inifrån – från Källan.

CIMG0903

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s