Endast Sanningen kan göra oss fria

CIMG9986 (2)Undan för undan skalas lögner, förljugenhet och alla sorters masker av. Alla försök till fortsatt sådant beteende får nu snabbt sin upplysande balanserande motvikt tillbaka.

För Sanningen och endast Sanningen – från det djupaste mörkret till det Högsta Ljuset – kan göra oss fria igen.

Alla slags lögner och förljugenhet är ett direkt stopp för Kärleken. Den Sanna Kärleken som vill flöda inifrån vårt Hjärta stoppas så länge vi inte tillåter oss att vara vårt sanna Själv. Om vi fortfarande fördömer hur vi egentligen känner och under ytan skulle vilja uttrycka oss – gör vi absolut inte mänskligheten någon tjänst, utan tvärtom. Allt fördömande – allt värderande i gott och ont – rätt eller fel – stoppar Kärleken och Friheten. Det blir till ständiga bromsklossar i det Gudomliga flödet – Livsströmmen.

Behovet av att ”vara god” och ”rätt” – att lyda det inlärda kollektiva programmet i st f sitt eget sanna Jag – stoppar Kärleken!!!!!!

Obs – Den egna sanningen är inte densamma som den vi lärt in enl programmet – utan den vi verkligen känner.

CIMG0772Och detta att ”vara god” eller ”rätt” innebär alltid att vi också dömer andra – antingen ljudligt och medvetet eller tyst dömande ”för att ändå vara god – utåt”. Men energierna vi sänder ut kan aldrig ljuga!!!! Andra människor känner av en människa som vill låtsas att hon inte har dömande tankar – andra människor känner förljugenheten. Den går inte att dölja! Obs – upplysning av allt mörker som ännu förekommer är inte detsamma som att döma. Utan det är en livsnödvändig process för att ta alla ur mörker och förljugenhet. Att ta oss ur det gamla inlärda dualistiska Slavprogrammet.

Men de förljugna känner obehag och riktar dömande och ibland hat mot de som upplyser – för den upplysande blottlägger deras förljugenhet. Och då försöker dom hålla dom ifrån sig för att slippa ta ansvar för det egna. De försöker ta kontrollen över skeendet. Genom ett gammalt patriarkalt dömande av ”gott eller ont”. Upplysare blir skrämmande.

Men upplysning ger bara obehag hos de förljugna! Sanna människor känner inte obehag inför andra sanna människor. Så om någon känner sig lite rädd, men ändock vill uttrycka sin sanning – märk då – att bara de förljugna kan komma med dömanden! En sann människa accepterar en annan sann människa – oberoende hur hon uttrycker sig.

CIMG0769 (2)Och lägg märke till – hatet kommer till största delen ifrån de som anser sig vara ”rätt eller ”goda”! Hatet kommer inte från upplysarna! Däremot kan upplysning komma med stor Kraft – då den har Sanningen med sig!
Hat kan bara utmynna från de som förtrycker sina feminina inre sidor (vilket varenda mänsklig varelse har). Därför är hatet stort t ex inom islam – för dess grundfundament är förtrycket av det feminina i Människan och Skapelsen. Där kränker man både kvinnor och Moder Jord. Men det finns också mycket förtryck av det feminina inom det västerländska programmet – men det är mera inlindat och dolt – bakom ”skenet”.

Dock bör individen inte stanna i en fas av ständig upplysning och förfasande över det mörker som ännu råder – för då blir man kvar i offerrollen. Man skall inte göda mörkret – dvs ge sitt absoluta fokus – mer än nödvändigt. Allt har sin tid. Och processen går i vågor – eller i spiral och återkommer på allt högre oktaver – tills mörkret är upplöst. Först inom den enskilda människan och undan för undan ut i det synliga kollektivet.

CIMG0781Människors tankar skapar hela vårt samhälle och allt i vår yttre värld.

Till slut måste vi fokusera på – göda – ge våra energier till – allt det som vi vill ha i livet och samhället.

Men uttrycker vi inte vår Sanning – kan vi aldrig uppnå Sann Kärlek och Frihet. Vi får skenet av att ”vara goda” inför alla andra som också vill uppehålla sitt sken – men vi kommer att dö av det – för det stryper Livet. Och alla sanna äkta människor ser rakt igenom dom och kommer fortsätta klä av dom maskerna. För allt skall bort – allt som inte är Sanning kan inte överleva. Den Gudomliga Planen är oåterkallelig – den är Livets utveckling! Ett mångtusenårigt – miljonårigt program är satt att upplösas och totalvända – tillbaka till Sanningen – till Källan.

En Sann Människa accepterar och tycker om sig Själv – precis som hon är – just Nu! Inte för att hon är ”god” eller bättre, utan för att hon vet att hon är älskad och skall vara precis såsom hon är – just Nu och undan för undan kopplar upp sig allt mer på den sanna stora Livsströmmen – den som ger Friheten och Kärleken.

Vi är alla älskade!

CIMG0752

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s