Den nya Människan

CIMG9984I denna uppvaknandets tid genomgår alla människor sina inre reningar och vi kommer ihåg allt mer – vad som är Sanningen. För Sanningen finns redan inom oss – i vårt oskuldsfulla hjärta finns den lagrad för att nu åter igen kommas ihåg – undan för undan. Allt det som vi innerst inne tyckt och tänkt och känt och velat och önskat – fast Sanningen är ändock oändligt mycket mer och större än vi haft någon förnimmelse av.

Och vad som nu sker inom är bla – att våra olika inre aspekter  (vi har mängder av olika aspekter,  arketyper mm )- att t ex våra allra lägsta – de mest jordbundna, våra instinkter mm – våra lägsta kvinnoaspekter och mansaspekter nu får lära sig att balansera med varandra. De lägsta kan vara – förutom instinkterna – t ex den gamla modern som offrar sig totalt eller ”horan” som offrar sig för att få pengar/”kärlek”.

CIMG0651”Horan” i det inre är framme så länge människan kör över sig själv för att ”skaffa pengar” – hon kör över både sig själv och sitt inre barn. Och både ”horan” och mannen som betalar för ”kärlek” offrar sitt inre barn – för pengarnas skull – för att kunna fortsätta slava. För att uppehålla slavhjulet. När man inte har sin egen glädje som utgångspunkt, utan man gör/arbetar med något enbart för att ”man måste” – då är man slav i det gamla programmet. Och hor- och horkarlspelet är det som driver ekorrhjulet – slavhjulet.

(Att  göra/ta hand om sin bas kan dock ibland upplevas som ”måste”, men det tillhör att vara en god förälder både till sig själv och sina ev närstående – den trötte slaven vill ibland smita från just det ansvaret – för där synes inget ”straff” kunna slå tillbaka.)

Nu pågår den stora utjämningen – balanseringen av allt i vårt medvetande och i det yttre. Ingen aspekt kan längre ”köra sitt race” utan att andra direkt säger ifrån och pockar på lyssnande. Ev ”straff” kommer genast – men är ju inga verkliga straff, utan bara en ”rättning i det goda ledet”- så att alla kan skala av sig sitt pålagda pansar runt hjärtat och åter få kontakt med sitt innersta. Och så att det yttre samspelet kan börja gå åt rätt håll.

CIMG0672Undan för undan så lyfts alla våra inre aspekter uppåt – så horan och den lägre mannen kommer att höja sig över detta beteende – och bli till mera upplysta aspekter – och undan för undan framträder allt högre utvecklade feminina och maskulina aspekter – de stiger uppåt i medvetande och energifrekvens – och som samspelar i allt mera kärleksfulla göranden och varanden.

I det inre först och sedan i det yttre.

En början till att kvinnor och män skall bli förenade och börja lita på varandra igen! – och samarbeta. I ett samspel bortom könskamp, åtrå, ”skylla på”!  osv  – i ett samspel som bygger på det egna ansvaret och hjärtat som den verkliga drivmotorn.

När vi kommer ihåg vilka kraftfulla Ljusvarelser vi egentligen ÄR – som skall skapa Den Nya Världen. Vi har alla med oss uppgifter som vi gått med på att förverkliga – för att skapa Den Nya Världen. Men allt skall ske genom att vi gör det vi allra helst vill göra. Vår egen glädje och meningsfullhet skall styra det hela. Att vara mitt i sitt eget Ljus – är det viktigaste och att låta vårt Högre Jag leda oss i Nuet. Inga gamla planeringsagendor kan gälla i det nya. Och det skall inte förväxlas med gammalt helgonskap/offrande – utan bara kanalisering av det fulla Livet.

CIMG0681Att vara i detta balanseringsstadie kan ibland upplevas som ett enormt kaos – då ofta alla inre aspekter är framme med sina besvikelser. Men det bästa vi kan göra är att bara vara i detta kaos – utan att bedöva oss med något. För känslorna vill bara få tillfälle att komma fram och sen tona bort.  Obs  – det är inget fel om vi ”mår dåligt” – bara känslor/energier som kommer fram och vill lämna oss.

Detta är en Reningens Tid!

Upplysningen kan kanske verka abstrakt för nyuppvaknade – men för alla som tar sitt undermedvetna på allvar, kan det vara bra att förstå vad som nu sker.

Vårt Högre Jag har allt under kontroll och styr allt – till vårt allra bästa – så att vi åter kommer ihåg vilka vi egentligen är. Hela mänskligheten utmynnar från Källan – som är Kärlek. Och allt är skapat och format helt enl Källans vilja. Så absolut ingen är skyldig. Allt är ett programmerat program som Källan skapat. Och då Källan är enbart Kärlek – så kan vi inte vara annat än – Kärlek. 

**** Ett tidigare inlägg på liknande tema https://gunillasolara.wordpress.com/2011/12/09/fran-stjarnmanniska-till-dinosaurie-till-stjarnmanniska/

CIMG0675

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s