Den stora Balanseringen – neutralitetspunkten

CIMG9976I kollektivet pågår nu den stora Balanseringen – neutraliseringen av alla motstånd – neutraliseringen av allas tyckanden – av alla yttre hot och krigshandlingar.

Ingen kan nu längre ”vinna” över någon annan!

Detta inför den stora Portalen som sker nu i equinoxen – höstdagjämningen. Då Jorden går in i ett Fotonbälte av Ljus – som sägs vara i 2000 år … Vad som sker efter denna – det får vi se …

Alla visar nu alla sina yttersta ”kort” …”om inte!” Men varken ”ondskan” kan vinna över det ”goda” – eller tvärtom. För undan för undan inser alla att det inte hjälper – inte ger någon vinst i att smutskasta eller försöka göra andra illa. De får ändå inte som just de vill.
Och de kommer troligen att försöka visa upp ytterligare en massa smutsiga och andra motståndskort – men de kommer inte att ha någon verkan.

CIMG0611För alla dessa jobbar enl det gamla paradigmet – det gamla inlärda programmet – och det kan inte överleva längre – får ingen energi! Inga uträkningar eller strategier fungerar längre.

Och många är förvirrade  och besvikna – då de ”gett allt” inför valet bl a – men helt enl det gamla programmet – I kamp mot och för sina särintressen. Eller bara för maktpositionen. Gamla tankeprogram kan inte skapa någon förändring till det bättre. Och de får därför inte heller någon energi från Universum.

Och därför att alla våra så kallade yttre fiender finns redan inom oss! Och det känns nu bara obehagligt att ”fajtas” där ute – för vi slåss ju endast mot oss själva – våra egna skuggsidor. Vår värsta ”fiende” finns redan inom oss. Och ”fienden” vill bara skala av oss det gamla pansaret – så vi kommer in till vårt sanna Jag vårt Hjärta.

Och de som vill ha massinvandring kan inte vinna över alla som är emot detta – och tvärtom – de kan inte stoppa massinvandringen. Men – när de inre motsättningarna inom alla – både för och emot – upplöses, så kommer det hela att ordnas på högsta bästa sätt! Troligen kommer flyktingströmmen att avta när människor tar ansvar för sitt inre krig.

Och upplysning har skett på de allra flesta områdena – så just ingen kan säga ”Jag visste inte det.” Ändock håller man fast vid sin inlärda ståndpunkt. Så det återstår bara att, för de flesta upplysare att helt rikta sig inåt och låta Universum lösa upp allt.

CIMG0597 (2)Dock har en del ännu kvar uppgiften att våga upplysa andra – de som inte vågat förut.

Genom att sluta vara emot – slutar man också att vara emot sig själv – så ”enkelt” är det faktiskt. Och det hela löses ändock upp – just genom detta.

Vad som då – undan för undan-  blir resultatet är att alla måste utgå från Nuet och skapa därifrån. Och inte utifrån hela den gamla historien och vad som sagts och inte sagts gjorts och inte gjorts – utan man blir tvungna att börja fråga sig ”Vad gör vi NU?”

Och alla vi som hoppats på ett Paradis i den yttre världen här och nu – får tåla oss. Vi kan bara acceptera Nuet och vara neutrala till Allt – och samtidigt uppleva alltmera Paradis inom oss – och därmed allt mera runt just oss.

Och det finns absolut inget att vara rädd för. När vi slutat att kriga med oss själva, kan absolut inget i Universum göra oss något ont – eller styra oss. Energierna – våra egna – bestämmer – – inte den yttre omgivningen.

Och Solen stiger alltid upp i morgon – och Våren kommer alltid efter Vintern – det kommer alltid allt bättre och bättre dagar…. allt sannare och innerligare – med allt mera Liv i sig.

CIMG0633

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s