Vi som ”gillar lika olika”

Då företeelser kommer upp i vågor – i spiral på allt högre oktaver – samtidigt med den allra djupaste belysningen av mörkret på djupet – det ännu förnekade av många – så är inlägget fortfarande lika aktuellt. Hyckleriet är ännu stort – tron på ”att man själv är bättre och godare än andra”. Att försöka sätta sig över andra och titta och spotta neråt. Allt annat än det sken av ”godhet” de försöker inbilla andra.

Gunillasolara's Blog

Att acceptera andra människor – innebär inte att vi måste acceptera andras betéenden. Vi kan acceptera dem som människor och deras själ, men inte allt det dom står för och också vill  inplantera i vårt gemensamma liv och samhälle.  Att som den stora  kampanjen ”vi som gillar olika”, gå ut med denna kamppropaganda, som helt genomskinligt är ett stöd för islam och ett dömande av alla som inte delar detta stöd. Att inte ta ställning mot en destruktiv kraft – i skenet av ”tolerans” är en mycket ryggladslös hållning, som hyllar kaos och splittring i stället för sammanhållning. Det klara Vi och Dom (som de så föraktfullt dömer andra för.) För dessa gäller det bara att vara på ”rätt” sida – att klumpa ihop sig i kamp mot andra. Rakt det motsatta mot vad de vill ge sken av.

Ett friskt samhälle måste värna allt som är mjukt och skyddslöst…

View original post 450 fler ord

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s