Dags för tolerans för de som vill hela Mänsklighetens bästa

CIMG9976Det måste vara hög tid för att vända saker och ting till rätta. Länge länge nu har det predikats överallt att ”vi måste vara toleranta ” mot en massa mänskliga beteenden som går tvärt emot mänsklighetens fortlevnad på Jorden!!! Toleransen har vänts mot totalt fel håll.

Det måste bli en samhällelig tolerans och stöd för alla som faktiskt vill skydda de mest grundläggande mänskliga rättigheterna!!! Och inte detta ständiga försvar för vålds- och förtryckar-ideologier. Det är en stor skam för mänskligheten att inte stå upp för alla människors rätt till sin existentiella frihet – och det är inte detsamma som att stödja de förtrycktas fortsatta livsstrypande inlärda programmering. Som de då fortsätter att inplantera i den mänskliga kroppen – i samhällskroppen. Det kan aldrig vara ett enskilt val och problem, då det påverkar hela samhället. Gammalt outvecklat leverne – som helt distanserar sig från övriga samhället, kommer alltid att tillföra och skapa allt större problem. Det är en självklarhet för de som ser.

CIMG0509 (2) Det måste bli dags för alla som ser mörkret och inte skyggar för det, att till fullo inse att det är de som har Kraften och Sanningen på sin sida!

Och inte längre huka sig för all skenhelighet som översvämmar i det officiella.

!!!!!! För det är förnekarnas – de skenheligas skuld – deras ansvar – att mörkret måste skapas därute. Deras förnekade inre mörker skapar mörkret – våldet – krigen – förtrycket i den yttre världen.!!!!!!!!!

De försöker ännu rida på ytan – ovanför andra och låtsas att de är bättre än andra. Men detta är ett stort falsarium. De rider på gammal bl a kristen programmering att ”du måste vara god” – ”älska din nästa mer än dig själv” – på programmeringen av att förneka känslorna – det Feminina i Gudomen. Kristendomen innebär bara den manliga halvan av Gudomen och kan därför aldrig innehålla hela Sanningen, eller inneha hela lösningen. Kristendomen har alltid förnekat och förtryckt känslorna i människan – bara ordet – logiken – intellektet – det maskulina, har godkänts. Och Sverige lyder starkt under detta gamla program – det finns nedärvt i vårt DNA. Att döma – att tudela – värdera – du är ond – jag är god.

Och tyvärr står Svenska Kyrkan för en stor del av detta hyckleri – och rider på sin predikstolsauktoritet och dömer och splittrar och vill inte se.

De skenheliga erkänner inte sina egna hatiska och dömande inre aspekter – utan vänder sin avsky i stället mot alla som visar upp sådana känslor. Fast egentligen avskyr de sig själva – innerst inne. Och detta kommer nu till ytan och de gör ännu allt för att bli av med denna avsky och projicerar den på andra..

CIMG0511Och till detta – allt detta felsökeri – denna illvilja – denna önskan ”att få sätta dit” någon – att få döma. Sådant kan bara ske genom att man förnekar sitt eget mörker. Den som mött och erkänt sitt eget mörker – flyter aldrig ovanpå och låtsas inte något – har inget behov av att ”sätta dit” någon. Och alla dessa gör detta i skenet av att de är ”goda” – fast det dryper av illvilja.

Och alla dessa hycklare lägger hela sitt fokus på vad andra  gör och tar inget ansvar för sitt eget undermedvetna – flyr från sina egna mörka aspekter.

Vid förnekelse av det egna mörkret ingår alltid ett dömande av andra som visar upp liknande mörker!!! Även om man inte synligt dömer, så sänder man ändock ut dessa dömande energier.

Det innebär inte att alla icke hycklare är ”goda”- men de är mera sanna. och närmare en Större Sanning. För uppdelningen ont och gott existerar egentligen inte – den finns bara i det gamla inlärda slavprogrammet. Att vara äkta och sann rakt igenom och inte låtsas något är mera Gudomligt än att försöka vara ”god”!

Att stödja förljugenhet är att gå emot Livet!

Som sagt – det måste nu vara det äkta som får allt stöd och tolerans!  Vi har alla ett mänskligt högre Ansvar att lyfta landet och Världen – Jorden  – upp ur det gamla splittrande och dömande slavprogrammet.

De skenheliga – förljugna kan inte längre få sätta agendan!

Att vara totalt sann och äkta – från djupet – är det enda som lyfter människor och Planet. Det enda som verkar för Livet..

* Det är inte kul att skriva om all denna sörja av skenhelighet,  men Kraften i Sanningen blir allt starkare och en upprättelse för alla som döms av de skenheliga måste ske.

Bara Sanningen gör oss fria.

CIMG0507

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i en Ny Värld, Life, Samhälle och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s