Nuet – innehar alltid den allra högsta möjliga livsupplevelsen

CIMG9986Vill dela med mig av insikten att Nuet alltid innebär den högsta möjliga tillgängliga livsupplevelsen. Även om vi känner oss låga eller negativa, så är det, det absolut enda vi har möjlighet att känna – just då – nu. Och samtidigt innebär det ju också att vi i varje stund – i varje ögonblick – i varje Nu – expanderar vårt medvetande – får lite större kontakt och insikt med och om oss själva! Och alltså är i den högsta möjliga äkta livsupplevelsen.

Vi expanderar hela tiden – inåt och utåt – tömmer oss på gammalt – gör plats för nytt – tar emot nytt osv…..Absolut inget kan stå stilla.

Om vi däremot bara skulle räkna olika välsignade stunder som ”högsta möjliga livsupplevelse” – så söker vi alltid efter något – har alltid känslor däremellan av brist, saknad och motgång osv. Och då kan vi ju aldrig uppnå äkta glädje, lycka och frid. 

CIMG0487Om vi alltid frågar hur och varför – lever vi i motstånd till Livsströmmen och räknar bara de ännu små lyckostunderna som ”riktigt liv”. En ständig besvikelse på livet blir den fortsatta livsgrunden.

Vi måste bli helt tillfreds med Nuet – hur än de yttre omständigheterna ter sig. Bara därigenom kan vi uppnå allt fler välsignade stunder och vara tacksamma för dom. Men själva grunden måste vara att vi är tillfreds och förstår att vi är på ständig resa – att vi ständigt expanderar och att vi vågar ta allt flera nya steg i – den för oss – Nya Världen. Med en grundläggande känsla – jag är trygg i mig själv – behöver inte söka där ute efter trygghet och säkerhet. För hela Universum är på min sida.

Och självklart är absolut inget som vi gör något som helst misslyckande! Allt är expansion – vi gör nya erfarenheter, får nya insikter och antingen fortsätter på det spåret eller släpper taget om den vägen osv. Plöjer ny mark – gör rent och släpper taget där det ännu behövs osv.

När vi överlämnar oss till och är fullt nöjda i Nuet, kan nya stimulerande tankar och vägval – impulser och framtidshopp ta plats. Om vi däremot tänker ”hur och varför – brist och hopplöshet” osv så stoppas många högre impulser i vårt inflöde. För Anden leder oss att först göra oss av med – känna och sen släppa taget om alla gamla besvikelser.

Anden – vårt Högre Jag leder oss  alltid mot det absolut bästa för just dig/mig. Det finns absolut ingen utanför oss som styr oss och vår livsväg. Allt är vår egen/vår Andes skapelse. Vi sänder ut energierna/vibrationerna och just vår värld – vår livsupplevelse, tar den form som våra energier sänder ut.

Surrender till Nuet!

CIMG0466

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i a New World, en Ny Värld, Livet och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s