Jag anklagar – mänsklighetens stora brott

Lion* Rebloggar igen – då det visar sig att det kunde bli än värre … just nu vimlar det av judehat och förljugenhet – framförallt i Sverige. Samma djupa splittring/krig här som i Mellanöstern. Det ligger bara på en högre oktav.

(Från 2011)
Jag anklagar – kanske halva mänskligheten, för dess stora brott – hatet och förföljelserna av Judarna i Världen! Allt sedan Tidens början har många många folkslag kastat alla sina personliga och kollektiva misslyckanden på Judarna. Att med oändliga förvridna lögner – långt bortom sans och vett och mestadels totalt emot verkliga fakta hetsa omvärlden mot Judarna. Ständig upprepning av alla lögner, som alla som inte tar reda på fakta – bara tar in  – då de upprepats i tusentals år.

Judehatet/antisemitismen finns kvar överallt – hos många fullt öppet och hos andra är det så invävt i tankemönstret så de inte ens märker det. Att kritisera Israel och Judar har blivit ”en naturlag”. Det har aldrig rensats på botten av allt detta judehat – det har aldrig blivit upplyst, bara lite ursäkter (i bästa fall) för Förintelsen. Men detta hat är så mycket mer omfattande och har pågått långt före Förintelsen och pågår för fullt i detta NU!

Det är dags att ställa FÖRÖVARNA till svars – och inte offren!!!

Svensk Media bidrar mycket stort till detta brott – genom en stor  partiskhet bla i Israel/Palestina-konflikten. Genom utelämnande av att rapportera om den anfallande partens brott – och bara rapportera när Israel försvarar sig. Svensk Media förvränger konstant fakta, så att offren blir förövarna! Ett otroligt illasinnat handlande. Att göra den som blir tvungen att försvara sig – till den anfallande. Sådant resonemang kan bara utgå från att man hatar Judarna och inte anser dom har rätt till sitt eget land. Arabvärlden har anfallit Israel sedan deras första dag av deras återkomst till sitt eget land 1948 – men det struntar judehatarna i.

Och ingen tar hänsyn till den långa historien av hat och förföljelser och att stora delar av  mänskligheten faktiskt medverkat till att Judarna varit borttvingade från sitt eget land! En kollektiv skuld och ett ansvar som måste belysas!

Och här hjälper inga ”ja men”! Den grundläggande Sanningen kan mänskligheten inte undkomma.

CIMG0131Arabvärlden skall anklagas för dess mångtusenåriga totalhat och förföljelse av Judar – och anklagas bör – alla dess medlöpare i Sverige och övriga Världen som fortsätter att sprida detta hat och alla lögner. Och anklagas för att de stödjer dessa hatare, så att de får ännu mer makt och spelrum.

Mänskligheten har sedan Tidens början stött ut en gren av den Mänskliga Familjen – Judarna – för att kunna ha dom som Syndabock, för allt som kännts fel under Jordevandringen.

Det officiella Sverige, Media och stora delar av Världen bryr sig inte om att Judar lider – de räknas av många inte som verkliga människor – De skriker inte och klagar högt framför TV-kamerorna. Det hörs inga teatraliska ”jalla jalla” för att synas i media. Den mångtusenåriga vanan av lidande, gör att de lider i tysthet – då omvärlden alltid negligerat och tittat bort. De förväntar sig inget stöd. De måste klara sig själva.

Men det måste nu bli dags att ställa alla till svars för vad de gjort och fortfarande gör mot den släktgrenen inom den Mänskliga Familjen – dags att ta Ansvar för sina handlingar och sin egen Jordevandring. Dags att ställa de verkliga förövarna, anfallarna och hatarna till svars – inte de som blir anfallna och hatade. De som anfaller är bärare av de mest negativa, de lägsta energierna -hatet – de som försvarar sig är inte bärare av dessa energier. Det är helt olika intentioner bakom och kan inte jämföras.

Judarna är en del av den Mänskliga Familjen.

Lögnerna måste upphöra!!!!

Läs också detta inlägg
https://gunillasolara.wordpress.com/2011/11/06/sanningen-maste-bli-segrare-inom-det-manskliga-kollektivet/

Pr. de Sion

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s