Sveriges inre Krig

CIMG0010Att Sverige haft ”fred” i över 200 år är både en chimär och en orsak till att vi nu har ett gigantiskt inre krig i landet. Inget annat land på Jorden har ett så komplext invävt krig inbyggt i det kollektiva programmet. Och det är så otroligt lömskt inprogrammerat – just för att det inte syns ”på det vanliga sättet” – inte som i synliga krigshärdar – med bomber och döda, där man mestadels ser vilka som anfaller och vilka som försvarar sig. Just det dolda gör det extra grymt. Andra länder har ytligt våldsamma motsättningar/program, men Sverige har det lömska otroligt invecklade förtryckarnätet. Där ingenting har något rakt spår eller förnuftskoppling.

Svenska folket är så programmerade att de tror att ”livet bara ÄR så och inget att göra åt”. Därför sysselsätter dom sig med andra länders krigshärdar i stället.

Självklart är det – som allt annat – speglingar – yttre skapelser av vad som finns i människors inre.

Vi har mängder med underjordiska tunnlar och nätverk som undergräver och vill stoppa all sanning och upplysning av rådande förhållanden. Infiltratörer existerar överallt. I alla sammanslutningar och grupper finns alltid inplanterat de som vill stoppa upplysning. Förutom den s k ”eliten” och media. Många ”judas”, många ”besserwissers”, många angivare, många fega och som därmed går maktens ärenden osv.

CIMG0077Samtidigt härskar en stor naivitet bland många svenskar – som blir till ignorans.

Kriget består först och främst av att dölja – undanhålla – inte låtsas om – bara berätta halvsanningar från EN sida – döma och etikettera andra som vapen för att tysta. 

Att vara över och ”bättre” än andra är det ytliga målet.

Alla nedtystade känner alltför väl till detta – men få inser att det är ett regelrätt KRIG! Sveriges krig.

Vi har också ett gigantiskt energikrig (som jag skrivit om ofta) – där ytliga krafter med högtalare och muskler -med pengars muskler – ockuperar och förtrycker alla sanna inre värden – all mjukhet stillhet tystnad och skönhet. Och detta är ju också så invävt – allt enl programmet ”att vara öppen, modern, ungdomlig, marknadsanpassad” – ytlig. Så många tar det som en oundviklig ”naturlag”. Tror att detta betyder ”utveckling”.

Sverige och Israel/Judarna har ett liknande urgammalt invecklat program av förtryck. Men Sverige i sig självt, används inte som syndabock – men stora delar av svenska medborgare får axla syndabocksprogrammet. Där massor med mobbning och dömande ingår.

Liknande hat som existerar bland araber/”palestinier” gentemot judar och Israel – existerar i Sverige. Vi har kriget mellan Kain och Abel också här – men på en högre oktav. Hatet mot de som verkar vara av ”finare” sort – mer utvecklade – många ”snillen” – mindre barbariska mm. De hatande känner sig underlägsna och avundsjuka. De har själva satt sig under judar och framgångsrika människor. Deras eget mindervärdeskomplex ger hatet.

Det lömska i Sverige är att människor inte inser att det är ett krig som pågår – det lömska är att de flesta tror att Sverige är något ‘förskonat’ undantag på världsscenen och ”kan stå över” allt och alla och därmed ömkar och fördömer andra länder och andra folkslags omständigheter – lägger sig i.

Inget kul ämne – men kriget ligger helt öppet i det kollektiva medvetandet också i Sverige och kan inte ignoreras. Och allt är snurrigt och invecklat och mycket svårt att se alla sambanden. Ändock pågår det – och vi skall ta oss ur det hela! Och alla har ett personligt ansvar.

Självklart ingår allt detta i den Gudomliga Planen och

Självklart pågår kriget inom människorna och det är där den verkliga lösningen skall utgå från – men

Den yttre verkligheten måste först ses och erkännas!

*** Min katt la till en tagg till inlägget: – §11111111 – som gudomlig vägledning 🙂

CIMG0086

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s