Livsströmmen är det enda som gäller

CIMG0062 (3)Jag fördjupar – expanderar inlägget om Livsströmmen. Att t ex de som erkänner sig som kristet religiösa alltid har visat på en större Frid och glädje – är ett resultat av att de helt ‘enkelt’ varit delvis inkopplade på den både uppåtgående och nedåtgående Livsströmmen. Det gäller då de som känner sig ‘frälsta’. För detta gäller inte alla de kristna som har ett starkt fördömande mönster – både mot sig själva och omvärlden.

De ‘frälsta’ kristna har dock aldrig haft kontakt med den fulla Livsströmmen – men ändock så pass att de har uppnått en full tillit till det Gudomliga. Att det alltid är Gud som styr – de har böjt sig inför det heliga – den Stora Kraften. Och därmed valt en mjukare livsväg – närmare sitt hjärta. Det har inte besparat dom ev lidande, men det har gett dom förmågan att ändock känna Frid.

Och alla som strävar enbart efter materiella ting, prestation – pengar – de som förnekar sin andlighet och aldrig lyssnar inåt – de som aldrig lyssnar till sitt hjärtas längtan – de har bara tillgång till den nedåtgående Livsströmmen.

CIMG9921Den som inte kan böja sig inför det Stora Heliga – kan heller aldrig få tillgång till den större Livsströmmen och aldrig till den verkliga Kraften!

I stället stöter alla som försöker använda en ytlig kraft – muskler, mental viljestyrka/dominans, överansträngning osv – de stöter på ständiga stopp och bakslag, sjukdom, ”olyckor” och förlorad livsglädje. Därför att deras Ande försöker få in dom på den Sanna Livsströmmen – vill få dom att böja sig – sluta kriga – med sig själva och omvärlden.

Bara den som böjt sig – är värdig – får tillgång till Kraften! Och det är inget ”moral”dömande utan den Universiella Lagen som fungerar så. Allt handlar som vanligt om energier.

Så länge man söker nedåt i materian – i ytliga ting och företeelser – förminskas och stryps Livsströmmen.

Den fulla Livsströmmen flyter man i när man har varit totalt sann i sitt uttryck – lämnar det gamla Spelet bakom sig och tar fullt ansvar för att man skapar sitt eget liv. Samtidigt som man böjer sig för sin egen Ande – sitt Högre Jag och låter Anden styra stund för stund. Utan att veta vad som kommer härnäst. Och är helt och fullt I Sig Själv – oberoende av omvärlden.

Hjärtats sanna längtan är att Du äntligen kommer Hem till dig Själv – och slutar leta efter andra/annat där ute.

********** Läs gärna också min blogg Foto och tankar – länk till höger 🙂

CIMG9932

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s