Att koppla in sig på Livsströmmen

CIMG0062 (3)Insikterna blir allt djupare – dvs vi kommer äntligen ihåg Sanningen – hur det ÄR och skall vara. (Idag djupnade den ständigt växande insikten genom att jag tappade halva smörgåsen i tekoppen 😉 samtidigt med olika lite störande moment från omgivningen – smörgås och te skulle ju ändå blandas – so what …) Att det gäller ju ”bara” att ständigt vara uppkopplad till sin egen Ström.

När vi pratar om vikten av att bli neutral till allt som sker runt oss, förknippar många ännu det som att man skulle bli ‘kall’. Men det betyder bara att man i stället blir full av vibrerande liv – i st f (det glorifierade) att sysselsätta sig med vad andra gör och inte gör – i st f att projicera sitt inre på andra. För omgivningen blir man som en stöttepelare (inte för andra att direkt luta sig mot, utan som föredöme) – som aldrig står och faller med händelser och känslotillstånd hos andra.

Och – man är inte längre någon spegelbild av det gamla Spelet för de som ännu spelar det – inget som reflekterar tillbaka det dom sänder ut! Och detta kan kännas konstigt för de som ännu är kvar där – inga energitrådar/krokar som hakar fast. Men det är inget vi kan bry oss i. Man går bara före – helt enkelt. För sig Själv så innebär det att – i stället för att fara upp och ner i känslotillstånd, så kopplar man in sig på den Eviga Kärleksfulla Livsströmmen inom sig!

CIMG1255Förut har vi bara känt glädje eller ‘lycka’ när det ‘gått bra för oss’ – och som motvikts-resultat kommer ALLTID besvikelsen när det inte *gått bra‘. Därför (bl a) – att vi nu skall tvingas att söka lyckan inom oss. 

Det som vi upplever som ”djävulskraften” som synes ”drabba” oss – är inget annat än den kärleksfulla tvingande kraften som – dels hjälper oss att möta, erkänna och känna de känslor som vi förtryckt på vägen – och dels nu tvinga oss i rätt riktning – inåt uppåt – tillbaka till den sanna Livsströmmen – till att styras utifrån vårt Hjärta, i st f att följa det kollektiva inlärda slavprogrammets splittrande sökande och tvång.

När vi inte låter oss splittras av känslosvall hit och dit kopplas den kärleksfulla Livsströmmen på allt mer och mer och bara sann livsglädje kan strömma genom oss. Även om vi tar oss framåt genom att söka kontraster – expandera – så har vi alltid lätt för att snabbt koppla in oss på Livsströmmen igen.

Men det kollektiva slavprogrammet – framförallt i Sverige – har varit att höja alla som lider, till skyarna eller helt förneka lidandet. Att medlida har satts på CIMG1290piedestal. ”Tycka synd om” – och motsatsen förneka/förtrycka/ignorera vissa som ”det är synd om”. Dvs bara ”rätt” sorts känslor erkänns, medan de andra trycks ner och kontrolleras. (Det är ett mycket komplicerat spel/invävt mönster av alla mänskligt förekommande motsatsförhållanden som finns i Sverige.)

* Sverige äger som jag nämnt förut alla mänskliga tankeprogram. (Och många har kommit från resten av Världen för att väcka alla nedtryckta program.) Och mycken frigörelse av känslor måste ännu ske i landet Sverige.

Men – för alla som vaknat och uttryckt sitt sanna mänskliga Jag – så att alla rädslor frigjorts – för oss är neutraliteten nästa viktiga steg.

Neutral betyder ju att inte längre döma och värdera och därmed inte splittra och kriga med sig själv eller andra. Och inte genom tankekontroll, utan genom insikten om Sanningen – försoningen inom sig Själv.

Det viktigaste är att vara mitt i sig Själv – hos sig Själv – och utgå därifrån. Det skall inte förväxlas med det gamla kontrollerandet av sina känslor, utan är ett tryggt vilande – varande i sig Själv.

Och hela mänskligheten och Jorden är nu frisläppta från det gamla Spelet – och var och en tar sig nu dag för dag tillbaka till Sanningen. Allt det goda kärleksfulla som finns inom oss längtar stort efter att få komma fram. (Men också allt det sårade nedtryckta som ligger i vägen – det  måste också få komma fram)

~~ Att vara i Livsströmmen och ha lätt att koppla in sig på den – är den absolut viktigaste och mest grundläggande meningen med Livet! – helt oberoende av alla yttre omständigheter! ~~

CIMG1288

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s