Slut på lidandet!

CIMG0062 (3)I Sveriges skuldtyngda land – är det ännu fint att ‘frivilligt’ lida – att offra sig. Sverige har spelat Spelet fullt ut i alla dess absurda roller. Lidandet är glorifierat. Och det glorifierade medlidandet är satt på piedestal. Medlidande är ett första steg – för de som inte känt så förut – men man kan inte stanna där!!!! Det bibehåller allt som man lider med!

Den som ‘medlider’ lägger sig på samma låga energinivå som de som lider – bara för att ”visa att dom bryr sig” – och de ger därmed ingen äkta hjälp till de som lider! De har absolut inget av värde att ge. Inget som kan lyfta den som de tror sig hjälpa. De som ‘medlider’ måste ta ansvar för sitt eget inre lidande och inte utnyttja andras lidande – för att fly från sig själva.

CIMG1156Och för de som vaknat någorlunda till sig Själva och alltmer befinner sig på högre och kärleksfullare frekvenser – är det helt meningslöst att sänka sina energier ”för att hjälpa”. Man utgår då inte längre från sitt upplysta Jag, utan projicerar på problem – och hjälper ingen. Det dränerar Självet på den uppvaknade.

Endast genom att gå före och visa vägen hjälper vi andra att också hitta sitt Större Jag. Ev. hjälp skall i så fall göras utifrån ett helt neutralt tillstånd – eller ett öppet hjärta som inte heller dömer något som ”fel”.

Att tro att ”man är en ‘god’ och bättre människa” om man talar om, fokuserar och tycker synd om alla som är fattiga, hungrande osv i Världen – är ett djupt missförstånd om att ”hjälpa”. Man bevarar alla dessa låga tillstånd av liv och tankemönster – man bidrar och göder dessa låga tankeprogram, genom att lägga sin energi där. Tankar om offer – kan bara ge mera offer!

CIMG1104Och samtidigt rider många högt på ”att de hjälper andra – att de bryr sig” -och det är enbart deras egon som får näring. De kan tillfälligt känna sig ”lite bättre” än andra.

Till det kommer detta med ‘sjukdomar’. Alla sjukdomar är en gåva till individen – för det är helt enkelt Själen som kallar och vill påskina att ”du lyssnar inte på ditt inre Själv – och nu har du möjlighet att göra det”. Att känna  vilka begränsande tankemönster man bär på. Absolut ingen blir ”drabbad” av något – utan det är en helt naturlig utveckling – som om den tas emot såsom en gåva – leder till frihet, mera kärlek till Självet och mera äkta Liv. Det gäller att ta sig igenom – och helst utan några tillsatta kemikalier s k ”läkemedel”. Som blir till förgiftning och bedövning av signalerna från Själen!

Och att börja tycka synd om den som blir sjuk och säga ”usch va hemskt” – ”stackars dig” osv – är verkligen att stjälpa och inte hjälpa. Man göder då själva sjukdomstillståndet rent energimässigt. Man kan bara försöka se personen som frisk och med insikten att personen har sitt Högre Jag med som styr det hela. Och det är denna Själs egenprogram som styr hur den skall handskas med detta. Det kan ingen annan människa göra – ingen som helst doktor kan bota någon….

CIMG1147Och boten består i Kärlek till sig själv – och Frihet – Livet. Inte ”att bli så pass duglig så man kan gå in i slavhjulet igen”.

Allt Allt Allt handlar om energier – inte vilka ord och handlingar som utspelar sig. Ger man energi till något lågt stadie av mänskligheten/Spelet – kan det bara ge mer gödning till just detta defekta tankeprogram. 

Martyrskapet är högt glorifierat i Sverige – bl a p gr av kristendomen och det djupa skuldprogrammet – mindervärdesprogrammet. Folkdomstolen – andra medvandrare som ”hjälper” till att döma hårt och högt – värdera – döma ut allt som inte bygger på den inbyggda martyrnormen. (Sen finns det förstås andra som utnyttjar allt detta – allt i symbios.)

I Sverige finns den allra djupaste separationen och alla aspekter inom mänskligheten därav – alla former av Spelets tankemönster. Och vi skall försonas och förenas – vår förmåga till balans – vårt ”lagom” skall hela allt detta. Och vara såsom förebild för resten av Världen. Så är Planen.

Man kan bara hjälpa genom att dra uppåt – genom att själv gå före med Ljuset.

Vi måste göra plats för nya kärleksfulla fria tankar – energier. De kan inte ta plats så länge de gamla tankemönstren finns kvar och så länge fokuset/gödningen ligger på det gamla offerspelet.

CIMG1120

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s