I symbios med sniglarna

CIMG0062En liten reflektion mitt i ‘Den Blomstertid nu kommer’ – om hur alla ‘besvärliga’ insekter och smådjur samspelar med oss människor.  Man kan ju bara inse det faktum att t ex Sniglarna inte äter av den överflödande naturens grönska – utan väljer allt som vi människor har planterat. Liljebaggar äter bara Liljor – Bladlössen äter våra rosor och bärbuskar mm – Morotsflugan äter morötter osv osv. Hela Naturen är full med grönska, rötter osv, men alla dessa djur är programmerade att ta av sådant som vi håller kärt.

Och t ex getingarna har sin speciella funktion. För mig har de varit den instinktiva yttre skapelsen av alla mina skuldtankar. Jag tror att det kan vara så för de flesta andra också. Att man alltid väntar på olika straff, för att man inte gjort ”rätt” enl Spelnormen. (För mig har de numera nästan upphört att finnas.

CIMG1219 (2)

Årets första Ringblomma – övervintrad

Allt detta är förstås vår egen skapelse – på vägen – genom hela det begränsande Spelet – för att stoppa oss och ge oss besvikelser av olika slag. (Om det inte funnits stoppande inre röster kontraster/besvikelser, så hade vi ju aldrig haft längtan tillbaka till Källan – utan gått mot vår egen utplåning. – Allt enl Planen som vi gått med på att genomleva – för att ta Oss /Anden/Högre medvetandet ner i materian – genom största möjliga separation från varandra och från Källan. Till – Vändpunkten.)

Och nu när vi vaknar och transformerar hela detta gamla – anfaller alla dessa för att väcka upp våra olika besvikelser ”på att livet aldrig blev som vi hoppades”.
Vi har haft och delvis ännu har – inre program av olika parasitiska tankemönster.

Precis ALLT i det yttre skapas genom våra inre tanke-känslo- och instinktsprogram.

Så – därför är det troligt att många av dessa kryp och djur snart helt försvinner. Såsom t ex ”mördarsnigeln” som kom helt plötsligt från Spanien – lika väl kommer den att försvinna, när vi inte längre behöver skapa några uppväckande prövningar.

All vår lycka kärlek frihet och glädje – kan bara hittas inom oss – det är vägen bort från alla besvikelser och prövningar.

CIMG1216

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s