Jordning – förankring nödvändig

CIMG0065 (2)Nu när alla dessa höga Gudomliga energier strömmar ner över och in i oss – är det extra viktigt att förankra dom – ända ner i våra lägsta djup och i Moder Jord. För att vi inte skall känna oss vilsna. Vi måste ha kontakt med själva Närvaron – Essansen i Livet. Själv upptäckte jag att jag igen hade ett glapp mellan Fader och Moder Gud inom mig. Som visade sig när jag (lite motvilligt) igen började lyssna på sånger om och till Gudinnan. Då de först kändes aningen främmande och lite ”tomt”. Men efter ett tag kunde jag vila i tillståndet – i Famnen.

Och! – det är just denna tomhet som ÄR Den Stora Modern! Eller rättare sagt – vi kan bara finna Henne där. Det är Hon som skall fylla upp denna tomhet.

Den Stora Modern är också porten mellan Liv och Död – därför är många ännu rädda för att möta Henne – samtidigt som en stor längtan efter Henne finns. Det är Hon som omvandlar Död till Liv – och Liv till Död.

När vi överlämnar oss till denna Essans – tomhet – får vi kontakt med känslor som ligger långt ”tillbaka” – till våra ursprungsenergier – till Urmodern.

CIMG1151Den som vi i minnen från alla inkarnationer känt av när vi dött. Just för att Hon innebär den totala upplösningen av det inlärda Spelet. Och självklart kan det kännas också nu, som om vi kanske dör. (Mest beroende på hur vi mött vår tomhet tidigare). Men denna gång är det ju totalt annorlunda Hon vill bara befria oss och äntligen ge oss äkta Liv.

I denna tomhet kan vi bara sjunka ner och in i – ner och in i Hennes famn. Genom förankringen av alla höga energier – ända ner i denna tomhet – denna famn, känns en helt annan sorts liv. Som ett både stillastående och samtidigt högst vibrerande tillstånd. Och kanske dyker det upp fickor av kvarvarande sorg – som ju måste mötas och kännas för att omvandlas. Senare blir det än mer balanserat och en allt större livsglädje kommer in.

Att vara i den ‘orörda’ naturen är en väg – men att lyssna på massor med sånger till Gudinnan och Den Stora Modern är en klar väg. Att verkligen ta in och simma i dessa energier. Enbart t ex trädgårdsarbete ger inte samma effekt – då det handlar om Den Stora Modern och inte bara om Moder Jord. Den Stora Modern som omfamnar och innefattar precis allt i Skapelsen – som är Essansen i Livet – i Allt.

Shekinahhebreiska – används också för att delvis beskriva Henne, men Hon kan inte ringas in i några begränsande ord och tillhör absolut ingen ‘religion’..

Tidigare inlägg med mera grundläggande insikt om Den Stora Modern

https://gunillasolara.wordpress.com/2013/08/24/manniskans-langtan-efter-den-stora-modern/

https://gunillasolara.wordpress.com/2013/09/01/den-stora-modern-kallar-pa-oss/

https://gunillasolara.wordpress.com/2013/09/19/den-stora-modern-vantar-pa-oss-under-allt-ytligt-kabbel/

* Universum visar mig en dörr – ett fönster mot det Högre Ljuset …

CIMG1178 (2)

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s